Ylli i 'RHOBH', Annemarie Wiley, del në 'Jekyll and Hyde' Sutton Stracke ndërsa mbron Kyle Richards

Klea

Ylli i ‘RHOBH’, Annemarie Wiley, del në ‘Jekyll and Hyde’ Sutton Stracke ndërsa mbron Kyle Richards

Ylli i ‘RHOBH’, Annemarie Wiley, del në ‘Jekyll and Hyde’ Sutton Stracke ndërsa mbron Kyle Richards

Amvise të vërteta të Beverly Hills yll Annemarie Wiley Së fundmi ndau mendimet e saj për bashkëylltarin Sutton Stracke’s sjellje, duke e krahasuar atë me “Jekyll dhe Hyde” ndërsa mbron shoqen e saj, Kyle Richards.

Annamarie Wiley

Duke folur në podcastin Virtual Reali-Tea të Page Six, Annemarie përshkroi përvojat e saj me Sutton.

“Është pothuajse si dy hapa përpara, një hap prapa me Sutton,” tha ajo. “Ti mendon se po arrini në një vend të mirë dhe më pas ajo i nxjerr kthetrat dhe bën një 180 dhe e gjithë kjo situatë e Jekyll dhe Hyde fillon të ndodhë,” shtoi ajo, duke iu referuar konfliktit të saj me Stracke. të cilën shikuesit e kanë quajtur “Esopha-Gate”.

Sutton Stracke

Tensioni ndërmjet Kyle54, dhe Sutton52 vjeç, u përshkallëzua gjatë një udhëtimi në Las Vegas në fillim të sezonit. Zhgënjimi i Stracke me një shfaqje provokuese kërcimi në një shfaqje të Magic Mike e vuri atë në kundërshtim me Kyle dhe Erika Jayne, duke çuar në dramë të mëtejshme përsëri në Beverly Hills. Gjatë një darke, Sutton i pyetur Kyle në lidhje me martesën e saj me Mauricio Umanskye cila Annemarie gjetur shqetësuese.

Kyle Richards

Duke reflektuar për prezantimin e saj në grup, Annemarie tha:

“Ishte e vështirë sepse hyja në këtë grup zonjash, hera ime e parë që takohesha me të gjithë në darkë Kyle’s shtëpia dhe ka turp trupi, ka turp, ka turp të matur.”

Ajo ndihej e mbrojtur nga Kylei cili po kritikohej se bënte zgjedhje të shëndetshme jetese. Annemarienjë atlete vetë, gjeti Sutton’s fokusohu në të qenit i dobët dhe armatimi i fitnesit kundër Kyle vështirë për t’u përpunuar.

Annemarie Wiley

Në BravoCon 2023, Kyle sugjeruar Sutton po kërkonte dramën ose vëmendjen e shikuesit duke u përfshirë në grindje me të. Pavarësisht ndërprerjes së tyre aktuale të miqësisë, Kyle beson se pajtimi është i mundur, duke thënë: “Nuk do të thosha se është i përhershëm. Unë jam dikush që i kapërcej gjërat shpejt. Unë jo vetëm fal, por edhe harroj por në dëm tim. Kështu që unë duhet të mbroj pak veten tani.” Kyle shprehu edhe shqetësimin e saj për Sutton duke diskutuar martesën e saj, e cila ndikoi në familjen e saj.

Kyle Richards

Annemarie percepton Sutton si dikush që kënaqet të hetojë në jetën e të tjerëve pa qenë po aq i hapur për të vetën. Kjo dinamikë, Annemarie beson, u përshkallëzua “Esopha-porta”, çështje përtej domosdoshmërisë. Sutton ka folur për ezofagun e saj të shtrënguar dhe ndikimin e tij në zakonet e saj të të ngrënit, një pretendim që fillimisht e habiti Annemarienjë infermiere anesteziste. Annemarie që atëherë ka kërkuar falje për komentet e saj të mëparshme të pafytyrë rreth Sutton’s gjendjen, duke pranuar seriozitetin e temës dhe rolin e saj si profesioniste mjekësore.

Annemarie Wiley

Amvisat e vërteta të Beverly Hills vazhdon të transmetohet të mërkurën, në orën 20:00 ET, në Bravo.