Ylli i 'RHOA' Peter Thomas pranon marrëveshjen për fajësinë për mashtrimin me IRS, ai përballet me 5 vjet burg!

Klea

Ylli i ‘RHOA’ Peter Thomas pranon marrëveshjen për fajësinë për mashtrimin me IRS, ai përballet me 5 vjet burg!

Ylli i ‘RHOA’ Peter Thomas pranon marrëveshjen për fajësinë për mashtrimin me IRS, ai përballet me 5 vjet burg!

Ish Amvise të vërteta të Atlantës yll Peter Thomas pranon marrëveshjen e fajësisë për mashtrimin e IRS. Zbuloni detajet e rastit të tij të evazionit fiskal dhe dënimit të mundshëm me burg.

Peter Thomas

Peter Thomasish bashkëshorti i Cynthia Bailey nga Amvise të vërteta të Atlantëska arritur një marrëveshje për pranimin e fajësisë pas akuzave nga IRS se ai nuk ka paguar taksat për klubet e natës të shumta që zotëron në të gjithë Charlotte, Miami dhe Baltimore.

Peter Thomas

Sipas të dhënave të gjykatës, Peter Thomas pranoi se mbante në burim mbi 640,000 dollarë taksat e fondit të mirëbesimit nga pagat e punonjësve nga viti 2017 deri në 2022, por nuk ia ktheu këto fonde IRS. Praktika të ngjashme u vunë re për objektet e tij në Miami Beach dhe Baltimore, ku ai dyshohet se mbajti 1.1 milion dollarë nga 2021 deri në 2023.

Peter Thomas

Dokumentet e gjykatës tregojnë se Peter Thomas i përdori këto fonde për shpenzime personale duke përfshirë tërheqjet, udhëtimet, transaksionet e pasurive të paluajtshme dhe blerjet me pakicë.

Peter Thomas

Duke marrë në rrjetet sociale të hënën, Thomas kërkoi falje për veprimet e tij, duke thënë: “Kam bërë gabime që duhet t’i korrigjoj. Unë duhet të marr përgjegjësi, të jem i përgjegjshëm dhe të shlyej borxhet e mia.”

Lutuni, shtypni më poshtë për të parë.

Peter Thomas ka një histori problemesh ligjore që i paraprijnë çështjeve të tij të fundit të IRS. Në vitin 2019, ai u arrestua për shkrim të çeqeve mashtruese, një incident që avokati i tij e përshkroi si “një keqkuptim fatkeq”. Një vit para kësaj, prokurorët hoqën një akuzë për sulm ndaj tij.

Peter Thomas

Tani duke u përballur me pasoja të mundshme për mospagimin e taksave në IRS, Peter Thomas mund të marrë një dënim deri në pesë vjet burg, një gjobë 250,000 dollarë dhe deri në tre vjet lirim të mbikëqyrur. Deri më tani, nuk është caktuar një datë e dënimit.

Në shkurt të vitit 2024, një gjykatës i Majamit lëshoi ​​një vendim në mungesë në favor të DTS DT Retail kundër Peter Thomas, ish restoranti i tij në Miami, Bar One Miami Beach, dhe sipërmarrja e tij 1 Society. Gjykimi rrjedh nga pretendimet se 1 Shoqëria ka shkelur një marrëveshje qiraje duke dështuar të paguajë qiranë dhe të dorëzojë planet e kërkuara menjëherë.

Peter Thomas

DTS DT Retail, qiradhënësi, pretendoi se 1 Society i detyrohej 61,000 dollarë qira të vonuar dhe shkeli kushtet e qirasë duke mbajtur çelësat në burim dhe duke mos përmbushur detyrimet kontraktuale. Pjetri dhe Bar One u emëruan si të pandehur për shkak të roleve të tyre garantuese në qira.

Ne pergjigje, Pjetri i hodhi poshtë akuzat, duke argumentuar se DTS i kishte kufizuar aksesin në objekt, për të cilin ai pretendonte se i shfajësonte detyrimet e tij sipas qirasë deri në zgjidhjen e çështjes. Pavarësisht nga mbrojtja e Pjetrit, gjykata lëshoi ​​një vendim të papërdorur kundër 1 Society, duke i detyruar ata të lironin ambientet.

Peter Thomas

DTS kërkoi dëmshpërblim prej 9.1 milionë dollarësh, duke mbuluar qiranë për afatin e plotë të qirasë dhe kostot shtesë. Më 27 shkurt 2024, gjykata vendosi në favor të DTS, duke i dhënë shumën e kërkuar plus tarifat e avokatit.

Pjetri shprehu synimin e tij për të kundërshtuar vendimin, duke shprehur besimin për prishjen e vendimit. Ai kritikoi DTS për sjellje të pahijshme dhe vonesa në dorëzimin e çelësave.

Peter Thomas

Më parë, Pjetri u përball me çështje ligjore, duke përfshirë një dëbim të Bar One Miami Beach për qira të papaguar dhe një arrestim të BDI-së në Gjeorgji, megjithëse nuk u ngritën akuza.