Mia Thornton

Klea

Ylli i ‘Real Housewives of Potomac’, Mia Thornton, paditet për mospagimin e qirasë … A është ajo e prishur?

Ylli i ‘Real Housewives of Potomac’, Mia Thornton, paditet për mospagimin e qirasë … A është ajo e prishur?

Amvise të vërteta të Potomac yll Mia Thornton dhe burri i saj i larguar, Gordan Thorntonjanë përfshirë në një betejë të rëndësishme ligjore për akuzat për qira të papaguar.

Mia Thornton

Të dhënat e gjykatës të marra nga AllAboutTheTea.com, zbulojnë se Federale Realty Investment Trust TA Pallas Apartments, pronarë të Pallas Apartments, një rezidencë prestigjioze shumëkatëshe në Bethesda, Maryland, ngritën një padi kundër Amvise të vërteta të Potomac çifti më 18 janar.

Mia Thornton

Pretendimi pohon se Mia dhe Gordan Thornton dështoi të përmbushë detyrimet e saj të qirasë siç përcaktohet në marrëveshjen e tyre të qirasë.

Çifti u zhvendos në apartamentin luksoz si rezultat i zvogëlimit nga shtëpia e tyre e shtrenjtë, një lëvizje e nevojshme nga vështirësitë financiare që rrjedhin nga një konflikt biznesi familjar që përfshinte Gordan dhe të afërmit e tij.

Mia Thornton

Në episodin e parë të sezonit 8, Mia dhe Gordon e gjejnë veten në një shtëpi të re me qira, duke u përpjekur të përshtaten me realitetet e zvogëlimit të përmasave shtëpiake.

“Lëvizja nga shtëpia e madhe ka qenë mjaft rregullim”, thotë Mia, duke shtuar se hapësira e tyre është zvogëluar nga 11,000 metra katrorë në 1,500 metra katrorë. “Po, është si një dollap.”

Mia Thornton

Ndjenja klaustrofobike vështirë se është shkak për festime. Sidoqoftë, opsioni për të jetuar me bujari është jashtë tryezës, duke pasur parasysh kufizimet e rënda financiare që lidhen me pronësinë e tyre të ekskluzivitetit The Joint Chiropractic, një rrjet qendrash Wellness.

“Për sa i përket kostos, ne nuk mund të përballojmë më 10,000 dollarë në muaj me gjithçka që po ndodhte me bizneset tona,” shpjegoi ajo.

Gordon Thornton

Në një deklaratë të postuar në faqen e saj në Instagram, Mia zbuloi nevojën e saj për t’u larguar nga “shtëpia e saj e madhe” për shkak të zhvillimeve të papritura, duke iu referuar në mënyrë delikate pretendimeve se vëllai i Gordon përvetësoi fondet e tyre.

“Kthesë, anasjelltas. Po, ne Lëvizëm!” ajo konfirmoi më 5 janar. “Kjo ishte e hidhur pasi ne prisnim të jetonim në shtëpinë e madhe për të paktën 3 vjet, ndërkohë që vendosëm të ndërtonim/blenim, të vazhdojmë të marrim me qira kush e di, por për shkak të rrethanave të paparashikuara, hapësira jonë e madhe u shkurtua. Një gjë për mua, unë kurrë nuk qëndroj poshtë për shumë kohë. Pengesë e vogël! Shpresojmë se do të kemi mundësinë t’ju tregojmë hapësirën tonë të re! Ashensor lart … Penthouse Living, ne kthehemi!”

Mia Thornton

Më pas, pasi ndau një sërë hashtags, duke përfshirë “bekime”, “kthimi”, “është gjithmonë më mirë” dhe “kam punë për të bërë”, Mia tha se po “u dërgonte dashuri, paqe dhe prosperitet” ndjekësve të saj. .

“Jeta është e vështirë, por mos u dorëzo kur të ndodhin gjëra. Vazhdoni të shtyni, ripërshtateni me qëllimin tuaj dhe vazhdoni të shtyni!” këshilloi ajo.

Mia Thornton

Në shtator 2023, çifti i dha fund martesës së tyre 11-vjeçare. Së bashku, ata kanë dy fëmijë: një djalë 8-vjeçar, Jeremiah Carter dhe një vajzë 6-vjeçare, Juliana. Për më tepër, të dy kanë një fëmijë nga marrëdhëniet e mëparshme.

Mia Thornton

Në episodin 5, Mia diskutuan ndikimin e çështjeve të tyre në familje gjatë një seance terapie me Gordon.

“Kohët e fundit kemi kaluar nëpër një ndryshim financiar me biznesin tonë, dhe duhet të zvogëlojmë madhësinë dhe duhet të lundrojmë shumë.” Mia tha terapisti.

“Marrëdhënia mes Gordonit dhe meje ka ndryshuar patjetër,” vazhdoi ajo. “Që kur Gordon u votua jashtë biznesit familjar, ai ka punuar shumë më tepër sepse ne po zgjeronim portofolin tonë me grupe të tjera partneriteti, kështu që po shkakton shumë tension brenda martesës sonë. Dhe, për mua, të kalosh kohë me fëmijët dhe të kesh ekuilibër është shumë më mirë sesa ne të punojmë gjithmonë dhe pastaj të shikojmë lart dhe fëmijët tanë janë rritur.”

Sipas të dhënave të gjykatës, një seancë është caktuar më 27 mars 2024, në Gjykatën e Qarkut Montgomery në Rockville, Maryland.

Amvise të vërteta të Potomac transmetohet të dielave në mbrëmje, në orën 20:00 ET, në Bravo.