Ylli i Mob Wives Renee Graziano feston 40 ditë esëll

Klea

Ylli i Mob Wives Renee Graziano feston 40 ditë esëll

Renee Graziano ka disa standarde për të festuar, por fillimisht më duhet të them se sa shumë më mungon Gratë e turmës. Mungesa e Drita D’Avanzos në jetën time bie në sy dhe ky është një nga shfaqjet e vjetra që ndoshta duhet të rikthehet.

Ndërsa Mob Wives solli një dramë spektakolare dhe një mënyrë krejt të re për të përdorur fjalët blasfemuese, shumica e grave në kast po kishin probleme personale. Ndoshta një i dashur ishte i mbyllur dhe një hajdut i njohur. Ndoshta njeriu i dikujt po vraponte. Për Renee, ishte një betejë e vazhdueshme me maturinë. Pak kohë më parë, Renee ra nga karroca, por tani ajo po merr ndihmë nga një burim shumë i pamundur. TMZ ka lugën.

Engjëlli i pamundur që është Lamar

Një nga historitë më befasuese të suksesit të maturisë që kemi parë kohët e fundit është ai i Lamar Odom. Ai e ktheu jetën e tij të tepruar dhe të shthurur në një rend të ri të jetesës së pastër dhe të ndihmës së të tjerëve. Objekti i rehabilitimit të Lamar mund t’i ketë shpëtuar jetën Renee.

Për momentin, Renee është 40 ditë esëll dhe ajo mund të falënderojë veten për punën dhe Lamar që ofroi shërbimet e tij. Ajo qëndroi në rehabilitimin e tij në Kaliforni dhe po vazhdon trajtimin në këtë kohë.

Siç kujtohet shumica prej nesh, Lamar pati betejën e tij shumë të gjatë me abuzimin me substancat. Në vitin 2015 ai ia doli të shkonte në një shtëpi publike në Las Vegas dhe disi e ktheu atë incident të tmerrshëm në fillimin e një historie suksesi.

Përfaqësuesi i Lamar tha se ai hyri në DM të Renee në Instagram pasi raportet e mediave zbuluan një periudhë rehabilitimi në nëntor. Në atë kohë ai u vu në dispozicion nëse ajo kishte nevojë për ndonjë gjë dhe duket se Renee mori Lamar në ofertë.

Alumi i NBA-së e këshilloi më tej Renee-n për shërbimet specifike të ofruara në Qendrën e Trajtimit të Wellness Vanity, e cila ofron strehim që plotësojnë nevojat e Renee. Kur ajo iu përgjigj Lamar, ajo vuri në dukje se trajtimi i përqendruar rreth traumës së gjerë ishte ajo që ajo kërkonte, por nuk po merrte në objektin e saj aktual.

Me sa duket, Lamar nuk humbi kohë për të marrë topin për Renee dhe e lidhi atë me pranimet në qendër. Pas kontrollit javën e kaluar, Renee me sa duket e do programin dhe do të vazhdojë qëndrimin e saj për më shumë se 60 ditë duke u fokusuar në shëndetin mendor, maturinë dhe shëndetin fizik.

Urime Renee dhe shpresoj që ajo të ketë sukses të vazhdueshëm në rrugëtimin e saj. Dhe le t’i japim një dorë Lamarit sepse ai mori mundësinë e dytë dhe vrapoi me të.