Kim Plath

Klea

Ylli i “Mirë se vini në Plathville” Kim Plath dhe Ken Palmer e çojnë marrëdhënien e tyre në nivelin tjetër

Ylli i “Mirë se vini në Plathville” Kim Plath dhe Ken Palmer e çojnë marrëdhënien e tyre në nivelin tjetër

Të martën episodi krejt i ri i Mirë se vini në Plathville, Kim Plath fillon një kapitull të ri të jetës së saj të dashurisë, duke i lejuar shikuesve një vështrim intim në marrëdhënien e saj të lulëzuar.

Kim Plath

Një moment emocionues mes Kim Plath dhe interesin e saj të ri, Ken Palmerku të dy vendosin të përcaktojnë parametrat e lidhjes së tyre në rritje.

Kim Plath

Gjatë një bisede të sinqertë mbi sushin, Kimme një ndjenjë gjakftohtësie dhe lehtësie, pyet Ken për natyrën e marrëdhënies së tyre. “Cila do të konsideronit se është marrëdhënia jonë? A do të më quani të dashurën tuaj?” ajo pyet butësisht.

Kim Plath

Një pauzë e shkurtër por e prekshme pason më parë Ken pohon, duke shprehur entuziazmin e tij për të titulluar zyrtarisht lidhjen e tyre. “Oh patjetër, nëse do ta pranonit atë titull,” përgjigjet ai ngrohtësisht.

Ken Palmer

Takimi i tyre shpaloset me një shkëmbim të butë, duke reflektuar një mirëkuptim të ndërsjellë dhe gatishmëri për të hyrë në një marrëdhënie të përkushtuar së bashku. Rrugët e tyre fillimisht u kryqëzuan në rrethana profesionale gjatë një prej mësimeve të fluturimit të Isaac Plath, ku Ken shërbeu si instruktor dhe koleg.

Kim Plath

Duke lundruar nëpër këtë fazë të re me ndjeshmëri dhe konsideratë, Kim dhe Ken mbeten të zhytur në mendime për ndjenjat e familjeve të tyre dhe implikimet e mundshme të bashkimit të tyre. Ken komunikon vizionet e tij për një të ardhme me Kim dhe thekson rëndësinë e sigurimit të rehatisë dhe pranimit midis të dashurve të tyre.

Kim Plath

Pas bisedës së tyre prekëse, ndahet një gjest i ëmbël dashurie, duke shënuar rëndësinë e vendimit të tyre për të ecur përpara së bashku si çift. Duke shpalosur ndjenjat e saj në një rrëfim, Kim artikulon kompleksitetin dhe rizbulimet në lundrimin e dashurisë dhe marrëdhënieve në këtë moment të jetës së saj.

Kim Plath

Ajo shpreh vulnerabilitetin në lidhje me ndryshimet e ardhshme, duke zbuluar rezervat dhe emocionet që ushqen për prezantimin e Kenit me fëmijët e saj. “Jam i tmerruar,” Kim pranon, duke menduar për reagimet dhe rregullimet që mund të pasojnë pas zbulimit të saj.

Kim Plath

Përmes reflektimeve të sinqerta, ajo ndan rrugëtimin e saj dhe sfidat me të cilat u përball gjatë procedurave të ndarjes dhe divorcit nga Barry Plath, bashkëshorti i saj prej 24 vitesh. Rrugëtimi i tyre martesor, i shënuar nga majat dhe skajet e tij, kulmoi me një vendim për t’u ndarë në vitin 2022, një fazë transformuese e dokumentuar në seri.

Kim Plath

e Kim-it rrëfimi është një portretizimi prekës i rizbulimit dhe optimizmit, ndërsa ajo fillon të ndërtojë një jetë që rezonon me aspiratat dhe dëshirat e saj, duke mbajtur në perspektivë dinamikën në zhvillim të familjes së saj.

Shtypni luajtjen më poshtë.

Momentet prekëse të cenueshmërisë, gëzimit dhe soditjes do të shpalosen në episodin e ardhshëm të Mirë se vini në Plathville do të transmetohet të martën në orën 22:00 ET në TLC.