Ylli i Martha's Vineyard, Silas Cooper do të humbasë lindjen e foshnjës

Klea

Ylli i Martha’s Vineyard, Silas Cooper do të humbasë lindjen e foshnjës

Shtëpia Verore: Vreshti i Martës yll Jasmine Ellis Cooper njoftoi në fillim të këtij muaji se ajo dhe burri i saj ishin në pritje. Edhe pse djali i tyre do të vijë në shkurt 2024, Silas Cooper do të humbasë lindjen e djalit të tij. Mjerisht, ai është larg duke shërbyer si oficer i porositur në Rezervën e Ushtrisë Amerikane dhe nuk do të jetë në shtëpi në kohë për dorëzimin.

“Ai ka qenë mbështetës sa më shumë që mundet nga mijëra milje larg,” tha Jasmine në BravoCon më 3 nëntor. “Ai e di që unë jam në duar të mira me shokët e mi të shtëpisë, kështu që ka qenë fantastike … Ne jemi të dy të fortë si individë , kështu që po e mbaj poshtë këtu. Ai po e mban atë atje për vendin.”

Silas njoftoi në mars 2022 se ai ishte bashkuar me Rezervën e Ushtrisë. Familja e tij është me origjinë nga Liberia. Ai ndjeu se i detyrohej një borxh mirënjohjeje sepse Shtetet e Bashkuara “përqafuan familjen time dhe [me] në një kohë kur vendlindja ime ishte në luftë”. Us Weekly ka detajet.

Shfaqja vazhdon për yjet e Martha’s Vineyard, Silas dhe Jasmine

Silas ishte padyshim i munguar ndërsa kasti filmoi sezonin 2 gjatë verës së vitit 2023. “Ai më prezantoi me Martha’s Vineyard,” tha Jasmine, “kështu që ai nuk ishte atje ndihej i çuditshëm.”

Shoqja dhe shoqja e kastës Bria Fleming gjithashtu ndjeu se mungonte një anëtar i rëndësishëm i grupit në krahasim me sezonin 1. Si çifti i vetëm i martuar në grup, Silas dhe Jasmine kishin qenë në njëfarë mënyre mami dhe babi zëvendësues në shtëpi.

“Ai ishte shumë i lumtur dhe mund ta dëgjoni [walking around the house]”, pranoi Bria. “Ai gjithmonë do të ndërmjetësonte edhe për shumë dramë… Na mungon. Duhet të bëjmë disa FaceTimes, por nuk është njësoj.”

Jasmine dhe Silas u takuan në një aplikacion takimesh, u fejuan në 2021 dhe u martuan në qershor 2022. Në kohën kur filmuan sezonin 1, ata ishin martuar vetëm disa muaj. Shokët e shtëpisë së tyre (dhe shikuesit) duhej të dëgjonin shumë seks të porsamartuar përmes mureve të hollë të shtëpisë.

Kur zbuloi se ishte shtatzënë, Jasmine nuk i interesonte nëse fëmija do të ishte djalë apo vajzë. “Sinqerisht, unë thjesht doja një fëmijë të shëndetshëm,” rrëfeu ish-lepurushi i Playboy. “Ne ishim të entuziazmuar që po krijonim familjen tonë… Kemi një fshat vërtet të mirë dhe miq të shkëlqyeshëm dhe ndihet si një fillim vërtet i mirë për diçka të re.”

Xhirimet në sezonin 2 përfunduan gjatë verës, megjithëse data e premierës ende nuk është shpallur. Jasemini nuk po jep asnjë sekret. “Është një slitë tjetër këtë sezon,” tha ajo. “[But] ju do të shijoni udhëtimin.”