Klea

Ylli i 'Love & Hip Hop Atlanta' Mendeecees Harris akuzohet për mashtrim në Yandy!

Mendeecees Harris

Ylli i 'Love & Hip Hop Atlanta' Mendeecees Harris akuzohet për mashtrim në Yandy!

Mes turbullirave të vazhdueshme martesore, Dashuria dhe Hip Hop Atlanta yll Mendeecees Harris tani është përfshirë në thashethemet e mashtrimit.

Akuzat u shfaqën përmes pretendimeve të e Alexis Sky shoqja më e mirë, e cila bëri një Instagram Live me divën e realitetit. Miku i saj tha me guxim:

Mendeecees ka mashtruar Yandy që kur hipën Dashuria dhe Hip Hop Atlanta dhe unë njoh disa gra që ai po i shikonte.”

Ylli i Love & Hip Hop Atlanta, Mendeecees Harris

Burimi nuk u përmbajt, duke shtuar një koment pikant për gjendjen e Mendeecees Harris' interesi për gruan e tij:

“Më lejoni t’ju ​​them diçka… Yandy nuk e emocionon më atë!”

Shtypni play për të parë më poshtë.

Ky zbulim shpërthyes sigurisht që do të nxisë dramë dhe potencialisht mund të dërgojë valë tronditëse në marrëdhëniet e tyre tashmë të tensionuara.

Yandy Smith

Në një episod të fundit të Dashuria dhe Hip Hop: AtlantaYandy Smith-Harris dhe burri i saj, Mendeeceesdiskutuan hapur për vështirësitë aktuale në martesën e tyre.

Ylli i Love & Hip Hop Atlanta, Mendeecees Harris

Mendeecees përshkroi situatën, duke thënë, “Ne jemi në një vend të errët”. Episodi shfaqi një video-telefonatë prekëse mes çiftit, ku Yandy ndau detajet e një bisede që kishte me yllin e saj, Rasheeda Frost. Ajo shpjegoi se si diskutimi reflektoi sfidat e saj martesore, duke theksuar thellësinë e çështjeve të tyre personale në emision.

Rasheeda po fliste me mua [about] se si arriti në një pikë në marrëdhënien e saj me Kirk ku ajo po përpiqej të bënte gjithçka dhe të ishte gjithçka që duhej për të gjithë të tjerët, por jo për marrëdhënien e saj, “shpjegoi Yandy. “Dhe ajo tha se ata kaluan nëpër një vend shumë të errët, dhe unë thjesht nuk e dua këtë për ne.”

Ylli i Love & Hip Hop Atlanta, Yandy Smith

Gjatë të njëjtit episod, Mendeecees pranuan se sfidat në martesën e tyre kishin arritur vërtet një pikë të rëndësishme.

“Njeri, dëgjo. Nuk di çfarë të them, burrë. Ndjej se të gjithë jemi në një vend të errët”, tha ai. “Ka një kohë që po vazhdon. Nëse kjo do të jetë, atëherë, ju e dini, ju duhet ta merrni këtë seriozisht.”

Ylli i Love & Hip Hop Atlanta, Mendeecees Harris

Shikuesit kanë qenë dëshmitarë të disa konflikteve të shpalosura mes çiftit, veçanërisht të përfshira Yandy aspiratat për të kandiduar në këshillin bashkiak dhe pranimi i saj për t'i dhuruar një vezë kushërirës së saj, të cilën e konsideron si motër, për shkak të çështjeve të infertilitetit. Këto vendime kanë qenë burim debatesh, pasi Mendeecees ka shprehur zhgënjimin që Yandy merr këto vendime të rëndësishme pa kontributin e tij.

Ylli i Love & Hip Hop Atlanta, Yandy Smith

Në përgjigje të Mendeecees' pranimi se martesa e tyre ishte në një gjendje shqetësuese, Yandy shprehu habinë, duke thënë se nuk e kishte kuptuar se ata ishin në një pikë kaq të ulët. Ajo deklaroi me vendosmëri se përfundimi i martesës nuk ishte një opsion, duke theksuar paaftësinë e saj për të imagjinuar një jetë pa Mendeecees. Çifti, i cili filloi lidhjen në vitin 2008, e forcoi bashkimin e tyre në një speciale dasme shumë të reklamuar në vitin 2015, duke shënuar angazhimin e tyre ndaj njëri-tjetrit përpara një publiku të gjerë.

Ylli i Love & Hip Hop Atlanta, Mendeecees Harris

Gjatë gjithë marrëdhënies së tyre, Yandy dhe Mendeecees janë përballur me një mori sfidash, duke përfshirë Mendeecees' katër vjet burg për akuzat e trafikut të drogës. Për më tepër, ata kanë lundruar me dinamika komplekse Mendeecees' nënën dhe nënat e fëmijëve të tij të tjerë. Çifti ka një familje të përzier që përfshin pesë fëmijë: dy biologjikisht të tyre, dy nga Mendeecees' marrëdhëniet e mëparshme dhe një fëmijë që ata adoptuan.

Ylli i Love & Hip Hop Atlanta, Mendeecees Harris

Në një moment prekës në një episod të fundit të Dashuria dhe Hip Hoppyeti një producent i shfaqjes Mendeecees për natyrën e angazhimit të tij ndaj martesës së tij, duke pyetur nëse ishte përkushtimi dhe jo dashuria që e mbajti atë në marrëdhënie.

Mendeecees u përgjigj sinqerisht: “Absolutisht. 1000%,” duke pranuar rëndësinë e angazhimit. Ai shtoi, “Supozohet të jetë përgjithmonë, por nuk duhet të jetë përgjithmonë”, duke lënë të kuptohet kompleksiteti dhe realiteti i mbajtjes së një partneriteti të përjetshëm në rrethana sfiduese.