Martell Holt

Klea

Ylli i 'Love & Marriage: Huntsville' Martell Holt dënohet për dhunë në familje!

Ylli i 'Love & Marriage: Huntsville' Martell Holt dënohet për dhunë në familje!

Dashuria dhe Martesa: Huntsville yll Martell Holt i dënuar për dhunë në familje! Zbuloni detajet e rastit dhe pasojat me të cilat përballet.

Martell Holt

Dashuria dhe Martesa: Huntsville yll Martell Holt është dënuar për dhunë në familje – ngacmim komunikimi ndaj ish-bashkëshortes së tij, Melody Shari. Dënimi u dha më 2 maj, por Martell është liruar me garanci dhe aktualisht është duke apeluar vendimin, sipas dokumenteve të gjykatës.

Ylli i 'Love & Marriage: Huntsville' Martell Holt dënohet për dhunë në familje!

Martell Holt

Si pjesë e bindjes së tij, Martell mori një dënim me kusht prej 30 ditësh dhe i ndalohet çdo komunikim me Shariun. Përveç kësaj, ai u gjobit me 500 dollarë dhe u urdhërua t'i nënshtrohej një vlerësimi psikologjik. Martell do të kthehet në gjykatë më 18 qershor.

Ylli i 'Love & Marriage: Huntsville' Martell Holt dënohet për dhunë në familje!

Dashuria dhe Martesa: Huntsville

Ky zhvillim ligjor është pjesë e një konflikti më të gjerë e të vazhdueshëm ndërmjet Martell dhe Shari, të cilët janë përfshirë në një mosmarrëveshje për kujdestarinë e fëmijëve të tyre. Shari ka kërkuar kujdestarinë e plotë, duke shprehur dëshirën që fëmijët t'i bashkohen asaj në reality show. Rasti mbetet i pazgjidhur.

Ylli i 'Love & Marriage: Huntsville' Martell Holt dënohet për dhunë në familje!

Martell Holt

Në fillim të këtij viti, në janar, Martell u arrestua për një akuzë që rrjedh nga një incident në korrik 2023. Ai u akuzua për orkestrimin e një skeme për të publikuar në internet pamjet e papërshtatshme të Sharit, të marra gjatë martesës së tyre. Shari pretendoi se motivi i Holt ishte ta ekspozonte publikisht atë për pabesi të supozuar.

Ylli i 'Love & Marriage: Huntsville' Martell Holt dënohet për dhunë në familje!

Melodi Holt

Martell është një fytyrë e njohur në peizazhin e realitetit televiziv, pasi është shfaqur në 57 episode të “Love & Marriage: Huntsville”. Përtej rolit të tij në shfaqje, Holt njihet edhe për marrëdhënien e tij të kaluar me yllin e “Real Housewives of Atlanta”. Sheree Whitfield. Të dy u përfshinë në vitin 2022 pasi u prezantuan nga miq të përbashkët dhe vazhduan lidhjen e tyre deri në ndarjen e rrugëve verën e kaluar.

Kandi Burruss

Martell, me origjinë nga Huntsville, përfundoi arsimin e tij në Universitetin A&M të Alabama, duke u diplomuar në vitin 2008. Më vonë ai filloi një karrierë në sipërmarrje. Detajet rreth arrestimit të tij të fundit mbeten të pazbuluara. Martellnjë baba i divorcuar i pesë fëmijëve, e pa martesën e tij me Melody Holt të zbërthehej pas një lidhjeje të publikuar gjerësisht me Arionne Curry, e cila çoi në lindjen e një fëmije.

Martell Holt

Tifozët e Dashuria dhe Martesa: Huntsville janë njohur mirë me grindjen e fortë mes Melody Holt dhe Arionne Curry. Kjo marrëdhënie e ashpër daton në një lidhje thellësisht të dëmshme që ndikoi ndjeshëm në martesën e Melody me ish-bashkëshortin e saj tani. Pasojat e kësaj tradhtie personale kanë lënë plagë të qëndrueshme, duke vazhduar të ushqejnë armiqësinë e dukshme që vazhdon mes dy grave.

Martell Holt

Në korrik 2023, Melodi akuzoi ish-bashkëshortin e saj, Martell, të kërcënimit për publikimin e pornove hakmarrëse. Arionne Curry, i përfshirë në çështjet e tyre martesore të së kaluarës, pranoi se kishte parë dhe ndoshta kishte një kasetë seksuale me Martell dhe Melodi. Arionne gjithashtu pretendoi se Martell i kishte kërkuar asaj që në mënyrë anonime të zbulonte kasetën në mediat sociale.