Chelsea Blackwell

Klea

Ylli i “Love Is Blind” i Chelsea përgjigjet pasi fansat e paditën për krahasimin e Megan Fox

Ylli i “Love Is Blind” i Chelsea përgjigjet pasi fansat e paditën për krahasimin e Megan Fox

Chelsea Blackwell po reagon ndaj bisedave të fansave pasi pretendoi se ishte krahasuar fizikisht me aktoren, Megan Fox, në hitin e Netflix, Dashuria eshte e verber.

Ylli i Love Is Blind, Chelsea Blackwell

Planifikuesi i ngjarjeve dhe stjuardesa 31-vjeçare tha Jimmy Presnell se asaj i ishte thënë vazhdimisht se ajo dukej si ylli i filmit, duke shkaktuar shumë mendime të kundërta nga shikuesit e sinqertë.

Blackwell, e cila pranoi se ajo nuk e pa vetë ngjashmërinë, këshilloi Presnell për të mos entuziazmuar gjatë bisedës së tyre përmes murit të errët të pod, përpara vendimit të tyre për t’u fejuar. Presnell vuri në dukje në një intervistë personale se ndërsa ai gjeti Blackwell tërheqës pasi e takoi atë ballë për ballë, e fejuara e tij e kishte “gënjyer” për pamjen e saj.

Ylli i Love Is Blind, Chelsea Blackwell

Duket se Blackwell’s Pasiguritë do të vihen në pah ndërsa fejesa e çiftit përparon.

Blackwell shkoi në Instagram dhe TikTok për të adresuar polemika, duke postuar një video të saj duke kërcyer në këngën Led Zeppelin, “Kënga e Imigrantëve”.

Ajo i ka shkruar postimit: “Shkoni në një shfaqje për dashuri > tërhiqeni prapanicën tuaj nëpër llogore”.

Blackwell Më tej e trajtoi dramën përmes Historisë së saj në Instagram, duke ripostuar një shënim inkurajues të ndarë nga shoku, Presley Carter.

Ylli i Love Is Blind, Chelsea Blackwell

Në shënim shkruhej: “Faleminderit të gjithëve që jeni nga vendlindja jonë dhe Chels e njohur për gjithë dashurinë dhe mbështetjen tuaj për të përmes kësaj! Ka qenë kaq emocionuese ta shikosh atë dhe të shoh gjithçka!”

Carter shtoi – “Gjithashtu shumë e vështirë sepse njerëzit janë kaq të këqij këtu në internet dhe e marrin shumë seriozisht TV realitetin. Sikur të jetë një shfaqje, duhet ta freskojmë 😉

Ylli i Love Is Blind, Chelsea Blackwell

Ajo vazhdoi duke thënë se “çfarë njerëzit që po kritikojnë kastën [need] të kuptosh.”

Carter shkroi: “Këta janë njerëz të vërtetë me ndjenja dhe emocione. Me familjet dhe miqtë që lexojnë komentet. Ne jemi TË GJITHË të papërsosur, të gjithë përpiqemi më të mirën. Ju lutemi respektoni kastin përmes kësaj.”

Carter theksoi se “Dashuria eshte e verber” redaktorët “duan të marrin një dramë dhe të tregojnë një rrëfim”.

Ylli i Love Is Blind, Chelsea Blackwell

Blackwell ishte lidhur më parë me Trevor Sova mes Presnell’s ndërveprimet e hershme me Xhesika Vestal. Presnell shpjegoi se ai nuk ishte “100 për qind” i sigurt për propozimin e tij Vestal, mamaja e parë beqare e emisionit të takimeve. Presnell shkoi direkt nga ndarja e tij nga Vestal në pod për t’u lidhur me të Blackwell. Presnell’s ndërveprimin dhe propozimin pasues për të Blackwell erdhi përpara takimit të saj të planifikuar me Sova.

Çiftet e sezonit 6 janë gati të shkojnë në shtëpi në Charlotte, Karolina e Veriut, ku të dy Presnell dhe dhe Blackwell do të rilidhen me interesat e dashurisë së kaluar, duke e komplikuar potencialisht ecjen e tyre në të ardhmen.

Dashuria eshte e verber aktualisht po transmetohet në Netflix.