Love Is Blind star Clay Gravesande

Klea

Ylli i 'Love Is Blind' AD Smith akuzohet se ka pasur një baba sheqer gjatë xhirimeve të shfaqjes Netflix

Ylli i 'Love Is Blind' AD Smith akuzohet se ka pasur një baba sheqer gjatë xhirimeve të shfaqjes Netflix

Tifozëve nuk u bënte përshtypje kur Gravesande balte i refuzuar popullor Dashuria eshte e verber yll, Amber Desiree “AD” Smithnë altar. Argjila deklaroi se i duhej më shumë kohë për ta menduar për shkak të shqetësimit për financat e të fejuarës së tij.

Ylli i Love Is Blind, Clay Gravesande

Një burrë që pretendon të jetë E balta shoku më i mirë tërhoqi vëmendjen e fansave kur ai u përfshi në polemikat në rrjetet sociale. Një përdorues i Instagramit, i cili shkon nga @headbanshawti, pohoi këtë pas Krishtit nuk është një agjent imobiliare dhe ka një baba sheqeri në krahë që paguan faturat e saj.

Personi shkroi – “Im Argjilat miku më i mirë dhe ne të dy jetojmë në Charlotte prej vitesh. pas Krishtit financat janë në fakt qesharake. Ajo ka një baba Suga që po financon jetën e saj.”

Ylli i Love Is Blind, Clay Gravesande

Komenti vazhdoi: “I bleva një makinë dhe apartament. Ajo nuk është seksere, kërkojini të na tregojë një shtëpi që ka shitur ose një foto që ka bërë me dikë para shtëpisë që sapo i ka shitur do të pres. Të mos bësh kurrë një vrap shtypi për të gënjyer një tip që nuk ka thënë asgjë tjetër veç fjalëve të mira me respekt për të është punë e keqe.”

Ylli i Love Is Blind, Clay Gravesande

Individi gjithashtu pretendoi se njeriu misterioz u përball dikur Argjila dhe e paralajmëroi atë të tërhiqej, për shkak të marrëdhënies së tij romantike me yllin e Netflix. Përballja thuhet se ka ndodhur në nëntor 2023.

Përdoruesi i IG pohoi këtë pas Krishtit ishte e përfshirë me mbështetësin e saj të supozuar financiar gjatë gjithë kohës që ajo po njihej Argjila.

“Nëntor 2023 rreth ditëlindjes së saj u përball me babanë e saj të sheqerit Argjila dhe unë jashtë klubit duke thënë se ai ishte ende i përfshirë me të dhe i kishte thënë gjatë gjithë kohës Argjila për të mos u përleshur me të”, ka shkruar personi.

Ylli i Love Is Blind, Clay Gravesande

Në fillim të këtij muaji, pas Krishtit, 32, dished rreth unazës së fejesës Argjila i dha asaj kur ai bëri pyetjen, gjatë një paraqitjeje në podcast “The Viall Files”.

Ajo i tha Nick Viall dhe mikpritësve të tij se e kishte mbajtur unazën, por nuk ishte e sigurt për vlerën e saj.

“Ishte bukur. Unë thosha, 'Ti zgjodhe të fundit. E zgjodhët e fundit, apo jo?”, tha ajo, kur u pyet nëse i pëlqente unaza.

pas Krishtit nënkuptoi se Argjila kishte zgjedhur për herë të fundit unazat e ofruara gjatë eksperimentit të takimit në TV realitet, dhe pohoi se ai kishte konfirmuar të njëjtën gjë.

Ylli i Love Is Blind, Clay Gravesande

Ajo deklaroi: “Unë kam nevojë që burri im të vrapojë në frontin e linjës dhe të marrë unazën më të mirë.”

pas Krishtit mohoi që ajo të shtynte Argjila të angazhohen për martesë, pavarësisht se si u portretizua historia e tyre në emision. Ajo e shpjegoi atë Argjila do të shfaqej në bord me lidhjen, por më pas do të “më godiste me një spërkatje si: “Thjesht kam frikë të martohem”.

Ylli i Love Is Blind, Clay Gravesande

Ajo shtoi: “Dhe ai do të ishte si,”pas Krishtit, nuk do të të turpëroj. Unë nuk do të të poshtëroj.”

pas Krishtit e përshkroi marrëdhënien aktuale të çiftit si një miqësi “flirtore”, por pa asnjë shans për pajtim.