Life After Lockup

Klea

Ylli i ‘Life After Lockup’ Chance Pitt arrestohet për vjedhjen e një makine dhe kartash krediti!

Ylli i ‘Life After Lockup’ Chance Pitt arrestohet për vjedhjen e një makine dhe kartash krediti!

Jeta pas mbylljes yll Earl Chance Pitt është arrestuar sërish, duke shënuar arrestimin e tij të tretë këtë muaj dhe këtë herë për një vepër penale.

Jeta pas mbylljes

Arrestimi i fundit pason një sërë incidentesh që filluan me një akuzë të DWI më 8 dhjetor dhe një arrestim pasues për largimin nga skena e një aksidenti që përfshin kamioncin e tij GMC Sierra dhe një gjysmë traktor-rimorkio më 18 dhjetor.

Jeta pas mbylljes

Sipas dokumenteve gjyqësore të siguruara nga Starcasm, arrestimi më i fundit më 28 dhjetor ka të bëjë me Shansi duke vjedhur makinën e një gruaje nga një parking spitali menjëherë pas aksidentit. Ai akuzohet se ka përdorur kartën e kreditit të gruas në dyqane të shumta për blerje të ndryshme, duke përfshirë një pije, gaz dhe cigare.

Jeta pas mbylljes

Shansi tani përballet me një akuzë të rëndë për manipulim të një mjeti motorik të shkallës së parë dhe një akuzë për kundërvajtje për përdorim mashtrues të një karte krediti. Starcasm mori deklaratën e shkakut të mundshëm për Shanset akuzat e fundit, duke ofruar një pasqyrë të detajuar të ngjarjeve.

Jeta pas mbylljes

Mëngjesin e 18 dhjetorit, të njëjtën ditë me përplasjen e kamionit, një grua raportoi se e kishte vjedhur Ford Escape të kuqe nga një parking i spitalit lokal. Pamjet e sigurisë së spitalit treguan automjetin e saj duke u larguar në orën 2:12 të mëngjesit, rreth gjysmë ore pas gjysmëpërplasjes që përfshinte Shanset kamion.

Jeta pas mbylljes

Gruaja më vonë gjeti automjetin e saj, por zbuloi se karta e saj e kreditit ishte përdorur për blerje në dy dyqane të ndryshme komoditeti gjatë mungesës së makinës. Hetimi policor konfirmoi këto transaksione.

Pas shqyrtimit të pamjeve të sigurisë së dyqanit komoditet, një oficer u identifikua Shansiduke thënë, “Unë e njoha menjëherë subjektin mashkull si Earl Pitt për shkak të thirrjeve të mëparshme për shërbim që iu përgjigja duke përfshirë Pitt.”

Jeta pas mbylljes

Më tej rrëfimi zbuloi se Shansi ishte përfshirë në një trazirë shtëpiake në Troy Inn and Suites po atë mëngjes, që përfshinte Shansi dhe bashkëshortja e tij. Spekulohet se mund të jetë bashkëshorti Alyssanjë fanse 24 vjeçare e Dashuria pas mbylljesmegjithëse statusi i tyre ligjor martesor mbetet i paqartë.

Jeta pas mbylljes

Shansi më vonë shkoi në Zyrën e Sherifit të Qarkut Lincoln, duke pretenduar se kamioni i tij ishte vjedhur. Gjatë një interviste me një detektiv, Shansi pranoi se kishte vjedhur makinën e gruas dhe duke përdorur kartën e saj të kreditit.

Në deklaratë thuhet:

“Pitt shpjegoi se u largua nga vendi i aksidentit me automjet dhe shkoi në Troy Inn and Suites. Pasi u largua nga hoteli, Pitt mbërriti në Mercy Lincoln dhe vëzhgoi [the woman’s] automjet në parking. Pasi shikoi nga dritarja e Fordit, Pitt besonte se mund të hynte në automjet për shkak se ishte një automjet me shtytje për të nisur. Kur Pitt hyri në Ford, ai vuri re se Fordi kishte pak gaz. Pitt shkoi në FastLane dhe bleu karburant, nga frika se Fordit do t’i mbetej pa benzinë. Pitt e përdorur [the woman’s] kartë krediti për blerjet e tij sepse nuk kishte para në posedim. Kur Pitt u pyet nëse ai vodhi [the woman’s] makinë, futi gaz dhe e lëshoi ​​makinën në autostradën C, ai u përgjigj “Po”.

Shansi aktualisht mbahet me një garanci prej 25,000 dollarësh dhe është planifikuar për paraqitjen fillestare më 2 janar. Ai është gjithashtu i liruar me kusht nga dënimet e tij për grabitje të vitit 2014, të cilat mund të preken nga këto akuza të fundit.

Në gjysmën e dytë të sezonit 5 të Jeta pas mbylljesshikuesit e rishikojnë Tayler George dhe Shansi Pittnjë çift i prezantuar fillimisht në sezonin e gjashtë të Dashuria pas mbylljes. Romanca e tyre lulëzoi në internet ndërsa Shansi u burgos për një mandat shtatë-vjeçar për shkak të vjedhjes së madhe të automjetit dhe akuzave për vjedhje nga një grabitje banke. Ata u lidhën përmes letrave dhe telefonatave. Një herë Shansi u lirua, dyshja filluan të jetojnë së bashku, por shumë shpejt hasën në vështirësi në marrëdhënie. Kjo çoi në një perceptim negativ të Shansi mes shikuesve për shkak të sjelljes së tij të pafavorshme ndaj Tayler.

Jeta pas mbylljes

Tayler dhe Shansi zgjeruan familjen me lindjen e djalit, Mason Carter Pittnë prill 2023. e Masonit mbërritja u shfaq në një episod të emisionit. Pavarësisht përqafimit të atësisë, Shanset trajtimin e Tayler vazhdon të ngrejë shqetësime. Në një klip të ri nga Jeta pas mbylljes, Tayler përballet Shansi me akuza për mashtrim. Reagimi i tij ndaj këtyre akuzave është mjaft i habitshëm.

Jeta pas mbylljes

Shtypni luajtjen më poshtë.

Jeta pas mbylljes transmetohet të premten në mbrëmje, në orën 21:00 ET, në WE tv.