Paul Staehle, Karine Martins

Klea

Ylli i fejuar i 90 ditëve, Karine Martins sugjeron se Paul Staehle ka vdekur

Personat e famshëm të internetit kanë gjetur një mënyrë të re për të arritur pushtet, siç janë kaq shpesh të prirur për të bërë. Dhe, si me shumë përpjekje për publicitet, emri i lojës është polemika. Pas mashtrimit të vdekjes së Lil Tay, më shumë se një personazh i famshëm dolën për të njoftuar vdekjen e tyre dhe më pas njoftuan hakimin e rrjeteve të tyre sociale.

Vetëkuptohet se sa e dënueshme është kjo. Midis shumë çështjeve që shkakton, qarja e ujkut si ky e bën më të vështirë të besosh tragjeditë e vërteta kur ato ndodhin. Kjo është arsyeja pse shumë po shikojnë aktualisht Karine Martins me një skepticizëm të madh.

Karine u shfaq në 90 Day Fancé: Before the 90 Days në 2017 me partnerin e saj Paul Staehle. Të dy kanë qenë pjesë e I fejuari 90 ditor ekskluzivitet që atëherë. Të dy u portretizuan si kaotikë dhe ai kaos madje arriti majat e abuzimit të supozuar që çoi në pushkatimin e tyre. Por gjërat mund të jenë përkeqësuar për dyshen.

Postimi sporadik i Karines për Palin

Më 30 gusht, Karine postoi një mesazh në historinë e saj në Instagram, fillimisht në portugalisht, më pas në anglisht: “Paul u zhduk mbrëmë në Brazil. Lutjet ai gjendet i sigurt.” Megjithatë, Karine nuk dukej shumë e shqetësuar pasi ajo vazhdoi të postonte mesazhe të pakëndshme në historinë e saj pas faktit, të tilla si një shenjë “live laugh love”.

Më pas, më 31 gusht, Karine postoi një mbështjellje që tregonte një kolazh fotografik të Paul. Ajo i ka shkruar postimit, “[broken heart emoji] Jo të gjitha kujtimet tona ishin të këqija. Fëmijët tanë ju donin shumë. Nuk do të harrojmë kurrë [sic] ju ose kujtimet e mira që ne të gjithë ndamë.” Por ata që shpresonin për më shumë sqarime mbetën në errësirë ​​pasi ajo çaktivizoi komentet në postim dhe të gjithë faqen e saj.

Më vonë, Karine ripostoi atë që dukej të ishte një reklamë e sigurimit të jetës, e cila thoshte: “Sigurimi i jetës është një mënyrë përfundimtare për t’u thënë të dashurve tuaj, ‘Unë ju kam juve’.” Llogaria e Paul, ndërkohë, është privatizuar. Karine ka vazhduar të postojë në rrëfimin e saj me mospërfillje, madje edhe një orë më parë. Derisa Karine ose një burim tjetër të thotë diçka më konkrete, ne jemi në errësirë. Por ne sinqerisht shpresojmë se Paul është mirë.