LaTisha Collier

Klea

Ylli i 'Dashuri gjatë mbylljes' LaTisha Collier u arrestua për vjedhje nga klientët e saj të kthimit tatimor!

Ylli i 'Dashuri gjatë mbylljes' LaTisha Collier u arrestua për vjedhje nga klientët e saj të kthimit tatimor!

Dashuria gjatë mbylljes yll, LaTisha Colliere njohur për themelimin e biznesit të saj të përgatitjes së taksave dhe shërbimeve financiare, pavarësisht historisë së saj të dënimeve për krime, është arrestuar sërish.

LaTisha Collier

Diva e realitetit televiziv u arrestua më 23 prill, me akuzën e vjedhjes së rëndë, duke ngritur shqetësimin se ajo mund t'i ishte rikthyer sjelljeve të mëparshme kriminale. Collier u rezervua në burgun e qarkut Scott herët pasdite të së martës, sipas një raporti nga Starcasm.

Collier u lirua më vonë pas postimit të një obligacioni prej 5 mijë dollarësh.

LaTisha Collier

Collier ishte krenare kur themeloi biznesin e saj të përgatitjes së taksave dhe shërbimeve financiare, Shërbimet e Taksave dhe Kontabilitetit të Shefit, megjithë dosjen e saj kriminale, por duket se zakonet e vjetra vdesin shumë.

LaTisha Collier

Akuzat e vjedhjes thuhet se janë të lidhura me shërbimet e kryera për njërën prej tyre Collier's klientët. Ajo u akuzua se kishte mbledhur më pas paratë në xhep e caktuar për të shlyer borxhin tatimor të klientit të saj.

Ankesa penale thoshte, sipas gazetës – “Detektivët me Departamentin e Policisë Davenport kryen një hetim në lidhje me vjedhjen e raportuar që ndodhi më 26 prill 2023 nëpërmjet biznesit të Boss Tax and Accounting Services LLC…”

“I pandehuri ka ofruar shërbime tatimore për viktimën të cilat janë përfunduar. Si rezultat i kryerjes së shërbimeve tatimore, i pandehuri e informoi viktimën se kishin një detyrim tatimor prej 8788,00 dollarë. I pandehuri ofroi të paguante detyrimin tatimor për viktimën nëse i siguronte paratë.”

LaTisha Collier

“Viktima i ka ofruar të pandehurit një pagesë prej 8788.00 dollarë më 26 prill 2023 në orën 12:58. Viktimës iu dha një faturë që tregonte një pagesë prej 8788,00 dollarë me referencën e llogarisë prej (40 dollarë në Iowa 2022, 457 dollarë në Illinois 2022, 4159 dollarë në IRS 2022 dhe 4132 dollarë për 2021.)»

“Të pandehurit i janë besuar këto para nga viktima për të paguar detyrimin tatimor të viktimave…”

LaTisha Collier

Seanca paraprake është caktuar për 30 prill 2024.

Collier dyshohet se ka qenë duke filmuar për sezonin e ardhshëm të “Dashuria gjatë mbylljes”, duke bërë që shumë njerëz të besojnë se arrestimi i saj i fundit do të shfaqet në shfaqje.

LaTisha Collier

Collier's burri, Keith Collier, aktualisht po vuan burgun në Kolorado. Data e lirimit të tij është 25 shkurt 2025, sipas faqes së internetit të Byrosë Federale të Burgjeve.

LaTisha Collier shkoi në Instagram pasi ajo postoi lidhjen, por i habiti fansat kur nuk u përpoq të fajësonte viktimën e supozuar ose ta karakterizonte arrestimin si një keqkuptim.

LaTisha Collier

Ajo shkroi: “Një person i fortë duhet të jetë pozitiv në një situatë negative. Faleminderit të gjithëve për mbështetjen tuaj 🙌🏽 Unë lutem për një rezultat pozitiv për të dyja palët. Shpresoj se ne mund ta zgjidhim këtë shpejt mes njëri-tjetrit, në vend që të zvarritim një situatë të papërshtatshme për disa vite që nuk do të përfitojë askënd. Qëndroni të bekuar 🤞🏽

LaTisha Collier

Collier zbuloi në seksionin e komenteve të postimit se ishte bashkëshorti i saj që postoi obligacionin e saj prej 5 mijë dollarësh.

Një përdorues shkroi — “Vajzë….. ndoshta largohu për pak nga rrjetet sociale 🤣 fol me ty burrin.”

Ajo u përgjigj: “Ai sapo më lidhi”.