Buddy Valastro

Klea

Ylli i ‘Cake Boss’ Buddy Valastro kapet në vjedhje video, përfshihen policët!

Ylli i ‘Cake Boss’ Buddy Valastro kapet në vjedhje video, përfshihen policët!

Shefi i tortës bukëpjekës, Shoku Valastrou kap duke vjedhur ushqime nga një tjetër shfaqje brenda një studioje televizive në New Jersey, duke ndezur një mister kulinarie që u zbulua plotësisht nga stafi i “On Patrol: Live”.

Shoku Valastro

Valastro u kap në kamera duke vjedhur ëmbëlsirat, por më vonë pretendoi se incidentet ishin thjesht një gabim i madh.

Zinxhiri i ngjarjeve filloi kur seritë kabllore vuri re se disa nga të mirat e tyre mungonin brenda hapësirës së studios së tyre në New Jersey. Shfaqja e krimit, e cila transmetohet në Reelz, krijoi natyrshëm një goditje për të kapur individin duke bastisur qilarin e tyre privat.

Shoku Valastro

Artikujt e vjedhur përfshinin “çanta të tëra me gjëra”, jo vetëm sende individuale aty-këtu, sipas një personi të brendshëm të Page Six. Mallrat e grisura dyshohet se përfshinin ëmbëlsira speciale të sjella nga një punonjës nga Japonia dhe qese të plota me mango të thata.

Shoku Valastro

Punonjësit zbuluan fajtorin e kuzhinës pasi rishikuan pamjet e kapura nga një kamerë Ring e instaluar në dhomën e pushimit. Ata u tronditën kur u zbuluan Shoku Valastrobukëpjekësi i famshëm i Hobokenit pas Carlo’s Bakery, si bandit i ushqimit.

Personaliteti i “Cake Boss” luan gjithashtu në seritë A&E, “Legends of the Fork” dhe “Cake Dinasty”.

“Ata morën gjithë këtë video të tij jo vetëm duke rrëmbyer një M&M, por duke marrë çanta të plota” me ushqime, tha një burim i tronditur për median. “Po vidhni në një shfaqje policie. Shfaqja ka të bëjë me zbatimin e ligjit dhe ata gjithmonë kanë policë në studio.”

Shoku Valastro

Ish rreshteri i policisë, Sean “Sticks” Larkin, kapiteni Curtis Wilson dhe eksperti ligjor / spirancë, Dan Abrams, prezantojnë serinë e krimit të tipit “Policët”.

Një burim gjellë që prodhuesit supozohet se kapur Valastro “Gjysmë-një duzina bukëpjekës” në një javë “duke zhveshur qilarin” pasi “krehje” pamjet e kamerës së Unazës.

Shoku Valastro

Faqja e gjashtë iu drejtua Valastro dhe përfaqësuesi i tij u përgjigj – “Shumë xhirime me Shokut emisione të reja në A&E, xhirime në ditë të ngarkuara dhe Shoku hyri në dhomën e gabuar.”

Përfaqësuesi shtoi se magjistari i tortës ka në plan të korrigjojë gabimin e tij.

Zëdhënësi shtoi: “Por kush nuk i shijon mango të shijshme të thata dhe ushqime të tjera të shëndetshme! Një burrë nuk mund të jetojë vetëm me tortë. Shoku do të zëvendësojë ushqimet e thata të mangos me një tortë dhe ëmbëlsira të bukura me shije mangoje nga Carlo’s Bakery!”