Below Deck star Xandi Olivier

Klea

Ylli i 'Below Deck' përballet me zjarr të mundshëm mes thashethemeve për tronditje të aktorëve!

Ylli i 'Below Deck' përballet me zjarr të mundshëm mes thashethemeve për tronditje të aktorëve!

Mes thashethemeve të turbullta për një ndryshim të aktorëve, Poshtë kuvertës yll, Xandi Oliviere gjen veten në terren të lëkundur – përballë kërcënimit të afërt të përfundimit nga seriali i realitetit hit.

Poshtë kuvertës fansat janë të mbushur me spekulime pas zëvendësimit të papritur të yllit Xandi OlivierShikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt.

Ylli i Below Deck, Xandi Olivier

Ndryshimi ka nxitur thashethemet rreth Xandi Olivier e ardhmja në Poshtë kuvertës Sezoni 11 – duke i lënë shikuesit të intriguar për atë që mund të shpaloset më pas.

Episodi i ardhshëm i Poshtë kuvertës lë të kuptohet se një anëtar i ekuipazhit përballet me përfundimin, duke ndezur spekulime mes fansave se Xandi mund të jetë në bllokun e prerjes në episodet e mëvonshme.

Ylli i Below Deck, Xandi Olivier

Nuk ka pasur asnjë shenjë që Xandi po kërkon të largohet ose do t'i nënshtrohet përfundimit, veçanërisht të dhënë Fraser Olender's dashuri për të.

Megjithatë, këtë javë, Andy Cohen zbuloi se Xandi do të shfaqet në një episod të ardhshëm të WWHL.

Pastaj, befas, nuk kishte nevojë të mëtejshme për hetime drejtuar Xandi.

Ylli i Below Deck, Xandi Olivier

Të mërkurën, Andy shkoi në Twitter dhe Facebook për të kërkuar pyetje Xandi dhe aktore Jennifer Tillytë cilët ishin planifikuar të shfaqeshin si të ftuar në WWHL të hënën, zakonisht natën kur anëtarët e kastit të Below Deck i bashkohen shfaqjes.

Të enjten, llogaria zyrtare në Twitter për Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt ndau një foto të të ftuarve për javën e ardhshme. Interesante, ndërsa Jennifer ishte ende i listuar, Xandi mungonte dukshëm në formacion. Vetëm të premten u publikua ky lajm Poshtë Deck Mesdheut shap Tumi Mhlongo do të bashkohej JenniferWWHL. Andi më pas kontaktoi fansat, duke kërkuar pyetje posaçërisht për Tumi.

Ylli i Below Deck, Xandi Olivier

As Xandi as Andi kanë dhënë ndonjë shpjegim për mungesën e saj të papritur nga lista e të ftuarve. Për më tepër, vlen të përmendet se Xandi nuk ka promovuar në mënyrë aktive Poshtë kuvertës Sezoni 11.

e Xhandit mungesa nga Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt dhe mungesa e dukshme e saj e promovimit për Poshtë kuvertës Sezoni 11 ka ndezur spekulime për atë që mund të ndodhë prapa skenave. Me spoilerët që lënë të kuptohet për zhvillime të papritura, fansat mbeten të pyesin nëse ka më shumë për të e Xhandit histori ende për t'u shpalosur.

Ylli i Below Deck, Xandi Olivier

Sezoni 11 i Poshtë kuvertës ka parë pjesën e saj të drejtë të dramës, si në ekran ashtu edhe jashtë saj, me bosun Ben Willoughby në qendër të vëmendjes.

Ben ka kritikuar publikisht Kapiteni Kerry Titheradge pasi u bënë komente negative për etikën e tij të punës dhe të ardhmen e mundshme në emision. Për më tepër, Ben ka zbuluar njohuri befasuese për E kapitenit Kerry opinionet për një anëtar tjetër të ekuipazhit.

“Ben nuk ishte zgjedhja ime e parë për të qenë në atë pozicion, por ai e njeh mirë varkën.” Kapiten Kerri tregon EW.

Ylli i Below Deck, Xandi Olivier

Në intervistë, Kapiten Kerri zbuloi se grupi i mëparshëm i plumbit nuk ishte zgjedhja e tij fillestare për bosun, dhe Benit E ardhmja në bordin e Shën Davidit mbetet e pasigurt.

“Beni nuk ishte zgjedhja ime e parë për të qenë në atë pozicion, por ai e njeh mirë varkën. Ai është shumë i mirë në punën e tij, por ai patjetër duhet të qëndrojë i fokusuar dhe të kuptojë se çfarë do të thotë zinxhiri komandues.” Kapiten Kerri tha për median.

Kapiten Kerri

Mes spekulimeve për përfshirjen e tij të vazhdueshme në shfaqje, Ben ka qenë i zëshëm për pakënaqësinë e tij, duke shprehur hapur pakënaqësinë me portretizimin e tij dhe ndërveprimet me anëtarët e tjerë të kastit.

Barbie Pascual dhe Dylan Pierre De Villiers iu përgjigj Benit kritikat e fundit me përgënjeshtrimet e tyre.

Si sezoni aktual i Poshtë kuvertës i afrohet përfundimit të tij, tensionet vazhdojnë të rriten mes ekuipazhit, duke premtuar më shumë dramë përpara.

Kapiteni Kerry Titheradge

Qëndroni të sintonizuar për përditësime në e Xhandit Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt pamjen dhe çdo zhvillim të mundshëm në lidhje me largimin e saj nga Below Deck.

Kapur Poshtë kuvertës çdo të hënë në 9/8c në Bravo. Për shikim të tepruar, stinët 1-11 janë të disponueshëm për transmetim në Peacock.