Brittish Williams

Klea

Ylli i ‘Basketball Wives’ Brittish Williams I LUT Gjykatësit për dorëzimin në burg VONESË për të festuar Krishtlindjet me vajzën!

Ylli i ‘Basketball Wives’ Brittish Williams I LUT Gjykatësit për dorëzimin në burg VONESË për të festuar Krishtlindjet me vajzën!

Ish Gratë e basketbollit yll, British Williamspo i lutet një gjyqtari që të shtyjë datën e dorëzimit të saj në burg për ta lejuar atë të kalojë Krishtlindjet me vajzën e saj 5-vjeçare.

Data e regjistrimit të yllit të realitetit të rënë është 11 dhjetori, sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga Radar Online.

British Williams

Në tetor, British Williams u dënua me 4 vjet burg për akuzat e mashtrimit tatimor, mashtrimit bankar dhe mashtrimit të sigurimeve. Ajo u urdhërua gjithashtu të paguante 564,069.13 dollarë si kompensim, përveç dënimit të saj me katër vjet burg.

Gjykatësi i qarkut amerikan Henry Autrey tha British Williams në qortimin e tij — “E dinit se çfarë po bënit. E dinit që ishte gabim dhe e bëtë gjithsesi.”

British Williams

Rasti i profilit të lartë u hetua nga Shërbimi i të Ardhurave të Brendshme, Administrata e Sigurimeve Shoqërore dhe FBI.

33-vjeçari u deklarua fajtor për gjithsej 15 vepra penale, pesë akuza për keqpërdorim të numrit të Sigurimeve Shoqërore, katër akuza për mashtrim bankare, tre akuza për mashtrim me kabllo dhe tre akuza për dhënie të deklaratave të rreme në IRS. Ish-ylli i realitetit do të lirohet nën mbikëqyrje për pesë vjet pas vuajtjes së dënimit.

British Williams

Williams deklaroi se ajo është “kujdesja e vetme për vajzën e saj pesëvjeçare” në lëvizjen e saj të re. Ajo pohoi se i duhej më shumë kohë për të ndihmuar vajzën e saj të përshtatej me “tranzicionin e ardhshëm”. Ajo shpjegoi se fëmija i saj do të jetë nën kujdesin e nënës së saj gjatë qëndrimit të saj në burg, duke shtuar se ajo ende kishte nevojë për të siguruar një shtëpi të pranueshme për familjen e saj.

British Williams

Williams’ avokati tha – “Zonja Williams dhe nëna e saj kanë punuar për të gjetur vendin e nevojshëm. Ata besojnë se ajo do të jetë në gjendje të transferohet në fund të dhjetorit. Duhet pak më shumë kohë për të marrë një hapësirë ​​të përshtatshme jetese për ta. Ata kanë punuar për të. Ata nuk do të kenë nevojë për më shumë se një zgjatje 30-ditore për të përfunduar të gjitha këto çështje.”

Ish-ylli i VH1 shtoi se fëmija i saj “dëshpërimisht” dëshironte të ishte me nënën e saj gjatë festës së Krishtlindjes.

Gratë e basketbollit

Avokati i saj vuri në dukje se “do të thoshte shumë për ta që ta kalonin atë kohë së bashku”.

Williams kërkoi që data e saj e re e dorëzimit të caktohet më 11 janar. Gjykatësi ende nuk ka vendosur për kërkesën.

Williams rrëfeu për nën-raportimin e të ardhurave të saj për vitet tatimore 2017-2019 dhe pretendimin e rremë të një mbese dhe nipi si vartës, njoftoi Departamenti i Drejtësisë. Ajo gjithashtu “përdori me mashtrim numrat e Sigurimeve Shoqërore që nuk i ishin caktuar për të hapur llogari me kompanitë e kartave të kreditit dhe bankat” dhe falsifikoi informacionin financiar në nëntë aplikime të paraqitura për Kredi për Fatkeqësi për Lëndimet Ekonomike.

Muajin e kaluar, Williams’ avokati paraqiti një apel për një gjykatë më të lartë për të shqyrtuar dënimin që u dha në gjykatën federale më 24 tetor.

Avokati deklaroi se klienti i tij po kërkonte që gjykata e apelit të shqyrtonte nëse gjyqtari i gjykatës më të ulët përdori ose jo udhëzimet e duhura kur merrte vendimin e tij.