Ylli i bashkëshorteve të motrës, Meri Brown, po takohet sërish: "Kërkoj një mbret"

Klea

Ylli i bashkëshorteve të motrës, Meri Brown, po takohet sërish: “Kërkoj një mbret”

Meri Brown është vënë nëpër wringer herë pas here. Duke qenë pjesë e Gratë Motra familja nuk ishte e lehtë për të. Nuk mund të ishte e lehtë për askënd. Për Merin sidomos, duke pasur parasysh kalimet dhe përvjetorët e fundit në jetën e saj.

Megjithatë, me gjithë trazirat që u përball me Kody Brown, asaj iu desh të pranonte se nuk ishte penduar për asgjë. Ndërsa ajo “nuk parashikonte kurrë një divorc në të ardhmen time”, ajo ishte mirënjohëse për udhëtimin. “Nuk pendohem për martesën time dhe nuk pendohem për divorcin tim.”

Ajo shtoi, “Unë shikoj prapa dhe jam mirënjohëse për përvojat dhe mësimet.” Tani, Meri është gati të ecë përpara me përvojën dhe mësimet pas saj. Ylli i TLC konfirmoi se po takohej sërish.

Meri “do ta dijë” kur ta takojë ndeshjen e saj

Më 29 prill, Meri ka postuar një klip nga një intervistë e fundit. Gjatë intervistës, duke iu përgjigjur nëse po shihte dikë, ajo tha: “Jo ekskluzivisht”. Megjithatë, ajo konfirmoi se kishte “dalë në disa takime”. Ajo shpjegoi më tej, “Princi Charming nuk ka ardhur. Nuk po kërkoj vërtet një princ.”

Duke u bazuar në metaforën, Meri vazhdoi: “Jo, po kërkoj një mbret. Ka një ndryshim energjik atje. Një princ është ende një djalë. Unë dua një burrë që e di se kush është.” Lidhur me cilësitë që kërkonte, ajo përmendi vetëbesimin dhe një ndeshje emocionale me këtë fazë të jetës së saj.

“Unë dua dikë që e di se kush është dhe ka besim në atë që është.” Ajo shpjegoi, “Sepse e di kush jam dhe kam besim në atë që jam dhe kam nevojë për dikë që mund të përputhet me energjinë time. Kur t'i kalojmë rrugët, do ta dimë.” Këtu shpresojmë që Meri të gjejë vërtet një mbret. Një mbret pa asnjë lidhje me asnjë grua tjetër.