Ylli i '90 Day Fiance' Rob akuzon nënën e Sophie se ka kërcënuar familjen e tij dhe është e dhunshme!

Klea

Ylli i ’90 Day Fiance’ Rob akuzon nënën e Sophie se ka kërcënuar familjen e tij dhe është e dhunshme!

Ylli i ’90 Day Fiance’ Rob akuzon nënën e Sophie se ka kërcënuar familjen e tij dhe është e dhunshme!

Sophie Sierra nënë, Clairetronditi gjërat në episodin e së dielës I fejuari 90 ditorkur ajo vizitoi vajzën e saj dhe të dashurin e saj amerikan, Rob Warnenë Los Anxhelos.

Sophie, 23, së pari i lidhur me Rob32, në Instagram dhe më vonë u zhvendos nga Londra në Shtetet e Bashkuara me një vizë K-1. Sofia nuk ishte i impresionuar me e Robit ambiente banimi të shkatërruara, të cilat nuk përfshinin një banjë.

Çifti u nda për një kohë të shkurtër në fillim të sezonit, më pas Sofia i shkatërruar Rob bisedime me gra të tjera në internet. Dyshja u pajtuan dhe më pas Sofia informoi burrin e saj të ardhshëm se ajo ishte biseksuale, e përgatitur për një vizitë nga nëna e nuses së ardhshme.

'90 Ditë e fejuar - Rob Warne

Claire mbërriti në Kaliforni dhe menjëherë pranoi se ishte e shqetësuar për të parë gërmimet e vajzës së saj. Ajo u tha producentëve se “kishte frikë të shihte shtëpinë” sepse “duket se nuk është shumë e mirë”.

'90 Ditë e fejuar - Rob Warne

Claire ndau gjithashtu shqetësimin e saj Sofia duke u martuar me një burrë joambiciozë që nuk ishte i sigurt financiarisht. Ajo shpjegoi se dyshonte se vajza e saj ishte “e mbështjellë në gjithë fantazinë” sepse Rob ishte një djalë tërheqës.

Ajo tha: “Ka vetëm kaq shumë kohë që mund të shikosh një pikturë të bukur para se të mërzitesh.”

'90 Ditë e fejuar - Rob Warne

Pas Claire e kontrolluar Rob dhe e Sofisë apartament pa shkëlqim, treshja filloi të bisedonte për martesën e ardhshme. Claire bëri shaka se ishte gati të rrëzonte e Robit mami për të siguruar buqetën e nusërisë, e cila çoi në Rob duke e etiketuar vjehrrën e tij të ardhshme “agresive”.

'90 Ditë e fejuar - Rob Warne

Claire ia ktheu – “Unë nuk jam agresiv”, më pas Sofia kujtoi Rob se nëna e saj po bënte shaka.

“Sikur do të jem në dasmën tuaj dhe do të rrëzoj një grua në dysheme.” Claire tha.

'90 Ditë e fejuar - Rob Warne

Sofia përsëriti se natyra e nënës së saj ishte përgjithësisht sarkastike dhe komike, më parë Rob vuri në dukje se vërejtja e tij nuk ishte menduar të merrej fjalë për fjalë.

Rob vuri në dukje – “Ju djema po më merrni fjalë për fjalë. Nuk ju mora fjalë për fjalë.”

Claire dyfishuar, duke treguar Rob se ajo e mori komentin e tij si një “gërmim të ulët”.

'90 Ditë e fejuar - Rob Warne

Rob u tha kamerave se shkëmbimi ilustroi pse ai shpesh ndihej “në buzë kur Claireështë përreth.”

Ai vazhdoi duke thënë se ishte gjithmonë i shqetësuar për të thënë gjërat e gabuara sa herë që ishte pranë Sofia dhe nënën e saj. Claire nxitur Rob të flasë, sepse gjuha e trupit të tij tregonte një dëshirë në dukje për të “thënë diçka”.

'90 Ditë e fejuar - Rob Warne

Ndërkohë, Sofia përcaktoi se Rob thjesht nuk e kuptova nënën e saj ose përdorimin e humorit britanik.

Sofia pohoi – “Unë nuk mendoj se ai merr humor, pikë.”

I fejuari 90 ditor transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në TLC.