Angela Deem

Klea

Ylli i ’90 Day Fiance’ Angela Deem thotë se ajo po dërgon KARMA për Michael Ilesanmi në mes të tradhtisë së supozuar

Ylli i ’90 Day Fiance’ Angela Deem thotë se ajo po dërgon KARMA për Michael Ilesanmi në mes të tradhtisë së supozuar

I fejuari 90 ditor yll Angela Deem është e zëshme për dëshirën e saj që karma të adresojë atë që ajo e percepton si tradhtinë përfundimtare nga i shoqi, Michael Ilesanmi.

Angela Deem

Çifti, me një diferencë të dukshme moshe 22-vjeçare, ishte martuar për më shumë se katër vjet pas takimit në internet. Megjithatë, e Anxheles pasiguritë çuan në një model sjelljeje kontrolluese dhe debate të ashpra, duke u përshkallëzuar herë pas here në dhunë.

Angela Deem

Pavarësisht marrëdhënies së tyre të trazuar, Michael mbërriti në SHBA në dhjetor 2023. Megjithatë, thuhet se ai ka ikur nga Anxhela brenda vetëm dy muajsh – duke përmendur shqetësimet për sigurinë e tij fizike. e Anxheles udhëtimi, i mbushur me sfida dhe kompleksitete, ka mahnitur audiencën, duke hedhur dritë mbi kompleksitetin e dashurisë dhe marrëdhënieve.

“Karma thotë, kur i shkatërron jetën dikujt me gënjeshtra, merre si hua. Do të kthehet tek ju me interes.”

90 Ditë të fejuar

Anxhela është e njohur për shprehjet e saj të sinqerta në rrjetet sociale, së fundmi ka shpërndarë një bobin nga llogaria në Instagram @Stay_motiivated. Në historinë e saj në Instagram, Anxhela zgjodhi të mos përmendte drejtpërdrejt burrin e saj Michaelpor ndjenjat e saj i përcolli përmes një mesazhi të fuqishëm.

Michael Ilesanmi

Bobina përmbante tekstin, “Karma thotë, kur i shkatërron jetën dikujt me gënjeshtra, merre si hua. Do të kthehet tek ju me interes.” e Anxheles Vendimi për të ndarë këtë mesazh sugjeron ndjenjat e saj rreth e Michael veprimet dhe pasojat që ajo beson se mund ta presin atë.

Anxhela Që atëherë ka ndarë në mënyrë aktive mesazhe të fshehta në historitë e saj në Instagram e Michael rishfaqja. Megjithatë, për shkak të detyrimeve kontraktuale dhe potencialit për prishës në lidhje me rezultatin e marrëdhënies së tyre në I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë?Anxhela përmbahet nga zbulimi i detajeve specifike rreth situatës së saj aktuale me Michael. Fshehtësia përreth e Michael zhdukja shton intrigën rreth historisë së tyre, duke i lënë fansat të etur për të zbuluar të vërtetën ndërsa shfaqja shpaloset.

Angela Deem

e Anxheles reagim ndaj e Michael Veprimet morën një kthesë publike sapo ajo mësoi për deklaratat e tij në polici, duke shprehur ndjenjat e saj përmes mesazheve të fshehta në Instagram. Pavarësisht rrethanave, Anxhela zgjodhi të theksojë bekimet e saj përballë mashtrimit dhe tradhtisë, duke ndarë sërish mesazhe që nënvizonin qëndrueshmërinë e saj. Një ripostim theksoi nocionin se fajësimi për reagim ndaj mosrespektimit përbën manipulim, një ndjenjë që Anxhela dukej se rezononte thellë.

Michael Ilesanmi

Derisa Anxhela u përmbajt nga emërtimi i drejtpërdrejtë Michael në postimet e saj, objektivi i synuar i mesazheve të saj ishte i pagabueshëm. Përmes aktivitetit të saj në rrjetet sociale, Anxhela e bëri të qartë se ajo ndihej e lënduar dhe e tradhtuar nga e Michael veprime, duke i lënë fansat të intriguar nga drama që po shpaloset mes çiftit.

“Nëse ndjen një ndjenjë të thellë se diçka nuk është në rregull me dikë ose një situatë, besoje.”

e Anxheles Ripostimi i kohëve të fundit nga faqja në Instagram @Subconsciousthinker shfaqi një mesazh prekës: “Nëse e ndjen veten se diçka nuk është në rregull me dikë ose një situatë, besoje.” Derisa Anxhela duke u përmbajtur nga përmendja e emrave në mënyrë eksplicite, vendimi i saj për të ndarë këtë mesazh la të kuptohej turbullira e saj e brendshme në lidhje me marrëdhënien e saj me Michael.

90 Ditë të fejuar

Rëndësia e postimit për e Anxheles përvojat me Michael ishte evidente. Pavarësisht dyshimeve fillestare për e Michael synimet dhe pabesite e tij te kaluara, Anxhela zgjodhi të ndiqte një lidhje me të, madje e solli në SHBA me kamerat që rrotulloheshin. e Michael tradhëti të përsëritura të testuara e Anxheles besim, megjithatë ajo zgjodhi ta falte atë në më shumë se një rast.

Angela Deem

Interesante, Anxhela kishte përgatitur tashmë letrat e divorcit përpara se të shfaqej Dita e 90-të: Vendpushimi i fundit, duke treguar shqetësimet e saj për të ardhmen e marrëdhënies së tyre. Përmes ripostimit të saj, Anxhela dukej se reflektonte mbi rëndësinë e besimit në instinktet e dikujt dhe të lundrimit në kompleksitetin e dashurisë dhe besimit në rrethana të trazuara.

Angela Deem

e Anxheles marrëdhënie me Michael ka marrë një tjetër kthesë dramatike ndërsa ajo përballet me vendimin për t’i dhënë atij edhe një shans. Pavarësisht se fillimisht grisën letrat e divorcit dhe dhënien Michael një mundësi tjetër për të korrigjuar marrëdhënien e tyre, Anxhela tani ka vendosur një ultimatum të ashpër, duke e kërcënuar me divorc.

Angela Deem

Anxhela zbuloi se ajo ka marrë shërbimet e tre avokatëve, secili duke paguar nga 10,000 dollarë në orë. Ajo ka nxitur Michael për të siguruar edhe përfaqësim ligjor, duke treguar peshën e situatës.

Michael Ilesanmi

Derisa Michael ka qëndruar në heshtje mes skandalit, ka bërë të ditur ai I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë? shikuesve se ai nuk mban asnjë prezencë në platformat e mediave sociale.