Yjet Ndërkombëtare të Shtëpisë Reale që japin dramën më të mirë

Klea

Yjet Ndërkombëtare të Shtëpisë Reale që japin dramën më të mirë

Herën tjetër që ju ndiheni si një pushim i shpejtë, nuk ka nevojë të rezervoni një fluturim. Thjesht pop në një nga ndërkombëtarët Amvise të vërteta ekskluzivitetet. Disa nga këto gra po i bëjnë homologëve të tyre amerikanë të vrapojnë për paratë e tyre. Duket sikur çdo vend është i aftë të ketë serialin e tij Bravo sepse drama është kudo. Është e qartë se këto gra nuk kanë nevojë për këshilla dhe mund të përballojnë veten.

Gina Liano – Amvisat e vërteta të Melburnit

Gina Liano është një avokate e njohur në Melburn, Australi, por nganjëherë nuk do ta dinit sepse asaj i pëlqente të futej në dramë. Ajo ishte e njohur për nxirjen e saj krokante, flokët e mëdhenj dhe shtresat e grimit. Por Gina nuk hyri kurrë në një luftë me kolegët e saj që nuk mundi ta fitonte. Gina ishte ndoshta më e njohur për pjekjet e saj të grave të tjera, duke përfshirë Lydia Schiavello, kur vuri në dukje, “Ajo në thelb ka një mentalitet prostitute”. Gina do të thoshte gjënë më të mahnitshme, por më pas do ta mohonte atë sikur jeta e saj të varej prej saj. Ribashkimi i Sezonit 1 tregoi dyfishimin e saj teksa ajo tha: “Nuk e thashë këtë. Unë nuk e përdor atë fjalë. Unë nuk flas kështu.”

Kate Adams – Amvisat e vërteta të Sidneit

Kështu që më pëlqeu shumë Kate Adams kur u shfaq në rifillimin e Real Housewives of Sydney. Ajo ishte e re, bjonde dhe një veterinere krenare. Ajo kishte gjithçka për të. Megjithatë, ajo ishte vetëm paksa dramatike nganjëherë. Kate e dinte se për çfarë po fliste shumicën e kohës, kështu që kur gratë e tjera u përpoqën ta lidhnin atë, ato nuk ia dilnin.

Kate nuk mund të gjente një mënyrë për t'u marrë vesh me Victoria Montanon. Victoria veshi lesh ndërsa ishte në vendstrehimin e planifikuar të Kate në natyrë, i cili përfshinte një turne në një vendstrehim kafshësh. Ndërsa ishte në furgonin Sprinter, ku ndodh e gjithë drama e madhe, Kate qortoi shoqen e saj dhe i tha që të hiqte rrobën. Victoria u detyrua, por kurrë nuk e dëgjoi fundin e saj. Pas ndërveprimit, ndjej se Victoria ishte e sinqertë në kërkimin e faljes së saj dhe duke u përpjekur ta bënte atë të drejtë, por Kate thjesht donte të vazhdonte këtë xhiro për “momentet” e saj bombë. Ishte shumë, sidomos për një profesionist të njohur.

Mary Zilba – Amvisat e vërteta të Vankuverit

Nga i gjithë kasti i Real Housewives of Vancouver, Mary Zilba ishte më e ëmbla. Megjithatë, shumë drama e rrethuan sepse ajo u zgjodh nga disa nga gratë e tjera. Shumë shikues në atë kohë mendonin se Maria ishte viktimë e ngacmimit, por të tjerë pyesnin veten nëse ajo thjesht i pëlqente të jetonte në dramë. Mary shpesh e vinte veten në situata ku gratë mund ta zgjidhnin lehtësisht, veçanërisht Jody Claman. Marisë nuk e ndihmoi pëlqimin që ajo ankohej 24/7 dhe përpiqej të promovonte këngën e saj të dyshimtë, “Hero”.

Iyabo Ojo – Amvisat e vërteta të Lagos

Amvisat e vërteta të Lagos kishin gjithçka. Midis modës së lartë dhe zënkave të mëdha, ishte e vështirë të zgjidhte vetëm një nga anëtarët e kastit, por Iyabo Ojo ishte mjaft dinamik. Sezoni 2 përfundoi me zonjat që përpiqeshin të frenonin Iyabo ndërsa ajo u përpoq të kapte Laura Ikeji. Iyabo kishte bërë gjëra të dyshimta gjatë gjithë sezonit, si bindja e grave të tjera që të ndërronin pishinat për të izoluar njërën nga zonjat. Nëse nuk e keni parë serialin, hidhini një sy. Së bashku me grindjet e vazhdueshme, do të shihni se si jeton gjysma tjetër në Nigeri.

Dawn Ward – Amvisat e vërteta të Cheshire

Më pëlqeu Dawn Ward në Real Housewives të Cheshire. Ajo ishte një OG që ishte gruaja e një futbollisti të famshëm (kështu thonë në Angli) që nuk ia merrte askujt. Agimi dukej se ishte ngjitësi i grupit dhe kishte një miqësi të ngushtë me Leanne Brown. Të dy ishin të trashë si hajdutët, por diku gjatë rrugës humbën lidhjen si motra.

Përleshjet mes këtyre të dyve u bënë aq të këqija pas vdekjes së tyre, saqë gjatë një ribashkimi, sigurimi duhej të ndërhynte dhe t'i mbante ata nga njëri-tjetri pasi Dawn e quajti Leanne “të rreme”. Gjëja më e mirë për Dawn ishte se ajo gjithmonë kishte mendime të forta sesi gratë e tjera duhet të jetonin jetën e tyre. Por ajo që nëna e katër fëmijëve nuk e kuptoi ishte se këshilla e saj nuk ishte e mirëpritur apo e garantuar.