Yjet e Martuar me Mjekësinë Vizitoni VP Kamala Harris në Shtëpinë e Bardhë

Klea

Yjet e Martuar me Mjekësinë Vizitoni VP Kamala Harris në Shtëpinë e Bardhë

Ka shumë përsosmëri të zezë në këtë dhomë! Disa nga I martuar me Mjekësinë Anëtarët e kastit kaluan pak kohë me askënd tjetër përveç Zëvendës Presidentja Kamala Harris.

Dr. Heavenly Kimes, Dr. Simone Whitmore dhe Dr. Jackie Walters udhëtuan në Uashington për të marrë pjesë në një ngjarje për të rritur ndërgjegjësimin për të drejtat riprodhuese. Është mjaft ikonë, kështu që le të shkojmë përpara dhe ta shtojmë këtë në listën e arsyeve pse M2M është një nga më e mira tregon në Bravo.

Mjekët në Shtëpinë e Bardhë

Në Shtëpinë e Bardhë, superfanja e Bravo Chrissy Teigen moderoi një bisedë me VP Harris, mjekët dhe avokatë të tjerë rreth legjislacionit kërcënues që synon shëndetin riprodhues të grave. Kasti i M2M u ftua që t’i jepte ekspertizën dhe fuqinë e tyre kauzës.

Sigurisht, kjo nuk është hera e parë që VP Harris bashkëpunon me kastin e M2M. Vitin e kaluar, Dr. Jackie bëri një intervistë virtuale me të për të diskutuar krizën e shëndetit të nënës. Ata janë praktikisht më të mirë në këtë pikë. Ndoshta ndihmon gjithashtu që ata të dy janë në të njëjtën shoqëri!

Gjatë vizitës së tyre në kryeqytet, yjet e M2M folën për The Grio për rëndësinë e diskutimeve të hapura për të drejtat riprodhuese – veçanërisht gjatë një viti zgjedhor. Dr. Simone tha se ata donin t’u kujtonin të gjithëve se sa vota e tyre do të ndikonte në këtë çështje në të ardhmen.

“Ne të gjithë duhet të përfshihemi më shumë… Ju nuk e kuptoni se sa shumë ndikon mungesa e votës në shëndetin e grave dhe të drejtat tuaja të grave. Unë jam i mahnitur”, shpjegoi Dr. Jackie. “Si OBGYN, ne shohim femra gjatë gjithë ditës … çdo ditë, dhe vazhdojmë të themi se duam të jemi pjesë e ndryshimit që duam të shohim.”

Dr. Heavenly shtoi: “Është e mahnitshme të shohësh Zëvendës-Presidentin tonë, gruan e parë me ngjyrë, periudhën e parë gruaje, për të kuptuar me të vërtetë se çfarë kalojnë gratë dhe e marrin këtë… Mendoj se është e madhe.”