Doubling Down with the Derricos

Klea

Yjet e 'Dubling Down with the Derricos' Deon dhe Karen Derrico përfundojnë divorcin: Zbuloni pagesën e ndihmës për fëmijë të Deon për 14 fëmijët e tyre!

Yjet e 'Dubling Down with the Derricos' Deon dhe Karen Derrico përfundojnë divorcin: Zbuloni pagesën e ndihmës për fëmijë të Deon për 14 fëmijët e tyre!

Deon dhe Karen Derrikoyjet e TLC-ve Duke u dyfishuar me Derricos kanë shpallur fundin e martesës së tyre.

Duke u dyfishuar me Derricos

Të njohur për kronikën e sfidave të prindërimit të 14 fëmijëve të tyre në TLC, çifti paraqiti kërkesën për divorc më 4 qershor. Divorci u finalizua më 6 qershor pasi gjyqtari nënshkroi kërkesën për divorc.

Dokumentet ligjore e tregojnë këtë Deon dhe Karen do të ndajnë kujdestarinë ligjore dhe fizike të 13 fëmijëve të tyre të mitur.

Duke u dyfishuar me Derricos

Çifti u martua në vitin 2005, janë prindër të një familjeje të madhe dhe të njohur.

Fëmijët e tyre përfshijnë Derrik13 vjeç, binjakë Dallas dhe Denverintë dy 12, pesënjakë Deonee, Daician, Daiten, Denikodhe Dariz10 vjeç, si dhe Diez dhe Dior, 6 vjeç dhe trenjakë Dawsyn, De'Aren, dhe Dyver4 vjeç. Vajza e tyre e madhe, Darianështë 18 vjeç.

Dyfishimi me Derricos

Në vendbanim, Deon do të kontribuojë 1,166 dollarë në muaj në mbështetje të fëmijëve. KarenNga ana tjetër, do të jetë përgjegjëse për sigurimin mjekësor të fëmijëve, siç raportojnë TMZ.

Fëmija i tyre i madh, Dariani cili është 18 vjeç, nuk përmendet në dosjen e divorcit.

Duke u dyfishuar me Derricos

Pavarësisht divorcit, Karen ka vendosur të ruajë mbiemrin Derriko, duke zgjedhur të mos kërkojë rivendosjen e emrit të saj të vajzërisë. Gjyqtari e miratoi këtë vendim si pjesë e marrëveshjes së zgjidhjes.

Njoftimi i Deon dhe Karen Derrico Divorci arrin vetëm dy javë përpara finales së sezonit 5 të reality show-t të tyre, Doubling Down with the Derricos, i planifikuar për 2 korrik.

Duke u dyfishuar me Derricos

Gjatë sezonit aktual, seriali i realitetit theksoi sfidat me të cilat përballet Derricos ndërsa ata lundrojnë në kërkimin e një shtëpie të re, një proces i përshkruar si i zgjatur dhe i mundimshëm, duke ushtruar presion të konsiderueshëm mbi Deon dhe e Karen marrëdhënie.

Në sezonin e fundit të Duke u dyfishuar me Derricos, shikuesit ndjekin kalimin e familjes nga Las Vegas në rezidencën e tyre të re të fiksuesit. Episodet kapin Karen dhe Deon duke lundruar në piketa të ndryshme me fëmijët e tyre:

Duke u dyfishuar me Derricos

Darian duke ndjekur aspiratat e saj në qytetin e Nju Jorkut, Derrick përgatitet për një moment historik të rëndësishëm, Dallas dhe Denverin duke nisur udhëtimin e tyre të pubertetit, dhe pesënjakët më të rinj shfaqin shenja të hershme të interesit romantik, ndërsa Diez, Dior, Dawsyn, De'Aren, dhe Dyver vazhdojnë të piqen.

Karen Derriko u bënë tituj për lindjen natyrale të të 14 fëmijëve të tyre.

Duke u dyfishuar me Derricos

Në vitin 2022, Karen dhe Deon Derrico diskutuan gatishmërinë e tyre për të zgjeruar familjen e tyre në një intervistë me ET.

Karen shprehu qëndrimin e saj të prerë kundër përfundimit të rrugëtimit të tyre prindëror për 14 fëmijë, duke thënë: “Jo, ajo çantë pelenash nuk po i varet. Nuk ndihem i kompletuar. Nuk mendoj se jemi 100 për qind të kompletuar”.

Duke u dyfishuar me Derricos

Deon u bëri jehonë ndjenjave të saj, duke theksuar dashurinë e pamasë që ata kanë kultivuar në shtëpinë e tyre, duke thënë:

“(Unë) mendoj se kur ju keni krijuar – atë që unë mendoj se kemi krijuar – në këtë shtëpi, dashurinë, sasinë e dashurisë, thjesht nuk mund të lodhem kurrë.”

Perspektiva për të mirëpritur një fëmijë tjetër ngjalli gjithashtu emocione të forta Karen.

Dyfishimi me Derricos

“Nuk do ta kisha menduar kurrë se jo vetëm që ai do të më kishte dhënë 14 fëmijë të mrekullueshëm,” tha ajo ndërsa filloi të mbyste lotët, “por 14 me të vërtetë, si, mirë… Unë dua vetëm më të mirën për të gjithë.”

Dyfishimi i Derricos transmetohet TLC cdo te marte.