Xhirimet RHOA nuk lejohen në shtëpinë e Porsha Williams dhe Simon

Klea

Xhirimet RHOA nuk lejohen në shtëpinë e Porsha Williams dhe Simon

Për fat të keq, e Simon Guobadia përpjekje për të minuar Porsha Williams' kthehen në Amvise të vërteta të Atlantës duket se po funksionon. Kamerat po rrotullohen për sezonin 16, por falë një urdhri gjykate nga Simon, ata nuk lejohen të hyjnë në shtëpinë e tyre martesore.

Është e gjitha një pjesë e një kthimi dhe kthimi ligjor, ku Simon është përpjekur të bindë gjykatat se nuk ka nevojë të respektojë marrëveshjen e tyre paramartesore. Porsha u kundërpërgjigj, duke u përpjekur të bindë gjyqtaren se kërkesat e tij ishin të dëmshme për karrierën e saj. Dokumentet e fundit të gjykatës tregojnë se misioni i saj nuk po shkon aq mirë.

Duke luftuar për të drejtën e saj për të filmuar

Radar Online mori detajet më të fundit në këtë rrëmujë të pafund. Sipas dokumenteve të gjykatës, një gjyqtar vendosi që gjykatat nuk do të ndërhynin nëse kamerat mund të rrotulloheshin apo jo në shtëpi. Në vend të kësaj, ata duhet të presin derisa gjykata të vendosë nëse paramartesa e tyre është e detyrueshme apo jo. Në thelb, gjyqtari e di se këta të dy kanë peshk më të madh për të skuqur.

“Palët ngritën çështjen nëse kushtet e marrëveshjes paramartesore lejojnë apo ndalojnë filmimin/regjistrimin në banesën martesore”, thuhej në dosjen e gjykatës.

“Duke qenë se kjo çështje nuk u vërejt zyrtarisht për një seancë provuese për çështjet thelbësore që lidhen me marrëveshjen paramartesore të palëve, Gjykata i rezervon ato çështje për përcaktim të mëvonshëm,” vazhdoi ajo.

Prodhuesit e RHOA nuk do të filmojnë në shtëpi derisa gjykata të japë dritën jeshile. Pra, ky vendim i fundit do të thotë se Porsha ende nuk mund të filmojë sezonin 16 në shtëpinë e saj. Megjithatë, nuk ishin të gjitha lajmet e këqija për Porsha. Gjykatësi konfirmoi se ajo duhet të ketë ende akses ekskluziv në shtëpi. Plus, Simon duhet t'i japë asaj një njoftim me shkrim përpara se të vizitojë.

“Asnjëra palë nuk do të hyjë në rezidencën e tjetrës pa pëlqimin paraprak me shkrim (mjafton teksti ose emaili). Nëse bashkëshorti ka nevojë të marrë sende personale shtesë nga rezidenca martesore, bashkëshorti do të kërkojë të njëjtën gjë me shkrim nëpërmjet një avokati jo më pak se 24 orë përpara dhe do t'i lejohet të marrë pronën e tij personale në një kohë dhe datë të pëlqyer nga palët. shpjegohen dokumentet e gjykatës.

Ndërkohë Simoni është ende në grep për pagesat drejt shtëpisë. Kjo përfshin hipotekën, shërbimet komunale dhe madje edhe kostot e peizazhit. Ai po derdh shumë para në një shtëpi ku nuk mund të hyjë. Parandalimi i RHOA nga filmimi brenda pronës duket si e vetmja gjë mbi të cilën ai ka kontroll tani.