Xandi Oliver është një yll në sezonin 11 të poshtë kuvertës - Ja pse

Klea

Xandi Oliver është një yll në sezonin 11 të poshtë kuvertës – Ja pse

Xandi Olivier ka qenë një frymë e freskët në Poshtë kuvertës Sezoni 11. Ky sezon ka qenë i mbushur me dramë, megjithatë Xandi ka arritur të qëndrojë jashtë saj. Ndërsa anëtarët e tjerë të ekuipazhit të Xandi kanë pasur një kohë të vështirë në bord, ajo ka qenë e frikshme. Xandi është lehtësisht një nga aktorët më të pëlqyeshëm në Sezonin 11 të Below Deck, ja pse!

Xandi është një zierje e mrekullueshme

Një nga gjërat më të mira të Xandit është se ajo është aq e mirë në punën e saj. Xandi është një Stew i mahnitshëm, i cili kontribuon shumë në ekipin e brendshëm!

Që nga dita e parë, Xandi shfaqi aftësi të jashtëzakonshme në mirëmbajtjen e shtëpisë. Mirëmbajtja e shtëpisë mund të jetë një problem për ekipin e brendshëm ndonjëherë, por Xandi nuk dështon kurrë ta bëjë atë në mënyrë perfekte. Xandi pastron kabinat nga koka te këmbët dhe nuk heq dorë nga peshqirët e palosshëm dhe ngushëlluesit! Xandi gjithashtu kishte shumë durim me Cat Baugh, e cila luftoi me kabinat në provën e saj të parë. Ndryshe nga Barbie Pascual, Xandi mori kohën e saj dhe u përpoq maksimalisht për t'i mësuar Catit mënyrat e saj.

Një tjetër kostum i fortë i Xandit është shtrimi i tavolinës. Xandi tashmë ka bërë disa tavolina të bukura këtë sezon dhe krijimtaria e saj ka shkëlqyer. Pecetat e Xandi janë veçanërisht mbresëlënëse, pasi ajo i palos ato në forma të ndërlikuara për t'iu përshtatur temës së vaktit. Ndërsa Xandi mund të mos kënaqet duke qenë në shërbim, aftësitë e saj në tryezë nuk kalojnë kurrë pa u vënë re!

Xandi qëndron jashtë dramës

Një tjetër gjë që e bën Xhandin kaq të pëlqyeshëm është mungesa e interesit për drama. Ekipi i brendshëm është një rrëmujë në Sezonin 11 të Below Deck, me Xandi që bën përjashtim. Macja dhe Barbie janë përfshirë në një grindje që në fillim, ku të dyja gratë kanë bërë gabime. Shefi Stew Fraser Olender ka bërë të pamundurën për të shpërndarë situatën, por në fund të fundit thjesht i përkeqësoi gjërat kur filloi të kishte problemet e tij me Barbie.

Nga ana tjetër Xandi ka qëndruar plotësisht neutral. Xandi ka qëndruar jashtë grindjes mes Cat dhe Barbie dhe ka mbajtur marrëdhënie të përzemërta me secilën prej tyre. Për më tepër, Xandi ka një marrëdhënie të mirë me Fraserin dhe është i vetmi Stew që nuk e streson vazhdimisht.

Gjatë netëve jashtë me ekuipazhin, Xandi është gjithashtu një kënaqësi të kesh pranë. Xhandi nuk ka probleme me askënd dhe nuk dehet kurrë aq sa të harrojë se si të veprojë siç duhet. Në përgjithësi, Xandi është lehtësisht një nga anëtarët më pak problematikë të ekuipazhit deri më tani në Sezonin 11 të Below Deck.

Xandi është qesharak dhe i afërt

Gjëja ime e preferuar për Xandin është sensi i saj i lig i humorit. Xandi është një nga anëtarët më të afërt të kastit të Below Deck që kam parë prej kohësh, kështu që nuk na mbetet gjë tjetër veçse të qëndrojmë!

Një nga momentet më gazmore të Xandit ishte përgjigja e saj ndaj parave të bakshishit nga karta e parë. Kur u pyet në një rrëfim se çfarë planifikoi të bënte me paratë, Xandi u përgjigj “Terapia dhe një kiropraktor”. Pasi u përball me të ftuarit problematikë si dhe me anëtarët e tjerë të ekuipazhit të saj, është e kuptueshme pse Xandi do të kishte nevojë për terapi! Për kiropraktorin, nuk jam aq i sigurt.

Nga ana tjetër, një nga momentet më të afërta të Xhandit ishte kur ajo diskutoi të mos ishte një person i popullit. Xandi e përshkroi veten si një vampir dhe madje zbuloi se arsyeja që i pëlqente mbajtja e shtëpisë ishte sepse e mbante atë larg të ftuarve. Në shfaqjet si Below Deck, ne shikuesit introvertë nuk shohim gjithmonë shumë aktorë si ne, gjë që e bën Xandin aq shumë argëtues!

Pikërisht kur mendova se Xandi nuk mund të bëhej më mirë, ajo u pa duke parë podkastet e krimit gjatë pushimit të saj. Ndërsa pjesa tjetër e ekuipazhit punonte lart, Xandi u mbyll duke dëgjuar një histori për një vrasje. Më pëlqen Below Deck, dhe po aq më pëlqen një shfaqje e mirë krimi! Anëtarët e ekuipazhit poshtë Deck zakonisht janë të kapur nga drama dhe thashethemet, Xandi thjesht dëshiron të qëndrojë i përditësuar me shfaqjet e saj. Çfarë mbretëreshë!

Ndërsa nuk ka shumë anëtarë të ekuipazhit në Sezonin 11 të Below Deck për të cilët ia vlen të rrëmbehet, Xandi është një prej tyre! Xandi është e shkëlqyer në punën e saj, qëndron jashtë dramës dhe është histerike. Çfarë mund të kërkoni më shumë?