Whoopi Goldberg

Klea

Whoopi Goldberg shpjegon se është në listën e “Fake” të Jeffrey Epstein, pretendon se ishte inkuadruar!

Whoopi Goldberg shpjegon se është në listën e “Fake” të Jeffrey Epstein, pretendon se ishte inkuadruar!

Whoopi Goldberg iu përgjigj bisedave në internet që pretendonin se ajo do të shfaqej si një nga emrat e famshëm të listuar në regjistrin e fluturimit të pedofilit të dënuar të vdekur, Jeffrey Epstein.

Whoopi Goldberg

“Ata thanë se isha në ishull dhe nuk po shkoj askund”, tha moderatorja 68-vjeçare në episodin e së enjtes në “The View”.

Ajo shtoi — “Nuk e di se çfarë i kam bërë askujt, por me sa duket ka shumë nga këto lloj faqesh që janë … faqe satirash. Por njerëzit nuk e kuptojnë se ato mund të jenë të dëmshme.”

Jeffrey Epstein

Goldberg-ut bashkë-yll dhe avokat, Sunny Hostinvuri në dukje—“Vetëm për shkak se emri juaj është në dokument nuk do të thotë se keni bërë ndonjë gjë kriminale, të papërgjegjshme, ose të paligjshme, ose civilisht të papërgjegjshme.”

Goldberg i referohej listave “të rreme” që qarkullonin përpara publikimit të pjesshëm të dokumenteve gjyqësore të pavulosura që listonin individë të lidhur me Epstein, duke përfshirë Bill Clinton, Donald Trump, Michael Jackson, Princ Andrew, Naomi Campbell dhe të tjerë. Një listë e postuar të hënën X është përfshirë Goldberg si dhe yllin e saj, Gëzimi Behar, së bashku me të famshmit, Angelina Jolie, Barak Obama, Beyoncé, George Clooney dhe dhjetëra personalitete të tjera të njohura.

Whoopi Goldberg

X moderatorë ndërhynë në atë kohë për të sqaruar se lista nuk ishte marrëveshja e vërtetë.

Platforma vuri në dukje – “Kjo është një listë e rreme. Regjistrat e vërtetë të fluturimeve të Epstein nuk janë bërë ende publike. Një listë e gjatë e njerëzve të lidhur me dhunuesin e ndjerë të seksit Jeffrey Epstein pritet të bëhet publike në ditët në vijim.

Jeffrey Epstein

Gjykatësja federale e Manhatanit, gjyqtarja Loretta Preska, urdhëroi zbërthimin e dokumenteve pasi akuzuesja e Epstein, Virginia Roberts Giuffre, paditi zonjën e dhunuesit seksual, Ghislaine Maxwell, për shpifje në vitin 2015.

Jeffrey Epstein

Derisa Goldberg-ut emri nuk ishte në pikën e parë të dokumenteve, më shumë se 250 dokumente gjyqësore shtesë do të publikohen brenda ditëve përpara.

“Mos besoni nëse nuk ju tregoj për mua,” i tha aktorja audiencës së emisionit chat. “Do ta dini nëse po bëj diçka. Nuk kam asgjë për të fshehur. … Është kaq e çmendur dhe ju e dini që unë nuk shkoj askund.”

Whoopi Goldberg

Ylli i “Ghost” hodhi poshtë thashethemet e tjera që qarkullonin, duke përfshirë se ajo supozohej se ishte nxjerrë nga restorantet e Gordon Ramsey-t si dhe nga restorantet e Guy Fierit. Thashethemet e internetit gjithashtu pretendojnë se ajo u përjashtua nga shfaqja e Bill Maher dhe u grind me Oprah Winfrey në prapaskenë në “The View”.

“Dua të them se është e çmendur, ajo vazhdon dhe vazhdon dhe vazhdon,” vuri në dukje Goldberg, duke vënë në dukje se njerëzit që postojnë “plehra” në internet duhet të jenë “shumë të kujdesshëm”.

Ajo shtoi: “Sapo dikush të pastrohet nga marrëzia juaj, ata do të thërrasin avokatin e tyre për ju.”