Whoopi Goldberg

Klea

Whoopi Goldberg heq veten e saj ‘The View’ Co-Hosts’ Chat në grup

Whoopi Goldberg heq veten e saj ‘The View’ Co-Hosts’ Chat në grup

Whoopi Goldberg e bëri të qartë se ajo preferonte të lihej jashtë bisedave në grup mes bashkë-prezantuesve të saj, gjatë episodit të së hënës Pamja.

Whoopi Goldberg

Alyssa Farah Griffin e ngriti temën, duke i pyetur zonjat nëse ajo ishte përfshirë në të gjitha bisedat në grup. Sunny Hostin pranoi se Griffin kishte mbetur jashtë disa bisedave në të kaluarën, por i kujtoi asaj këtë Whoopi “Me kënaqësi do t’ju jepte vendin e saj”.

Me diell55 vjeç, tha – “Ajo nuk shikon asnjë nga ne,” duke iu referuar aktores së “Sister Act”.

Sunny Hostin

Woopi, 68, hyri brenda, duke komentuar – “Ndihem si Michael Corleone. Sepse e heq veten nga teksti i grupit… dhe pastaj jam boom, kthehem! Dhe unë jam si, ‘Çfarë’.”

Me diell shtoi – “Dhe Gëzimi [Behar] ju rikthen menjëherë.”

Sunny Hostin

Ana Navarro52, kujtoi Whoopi se ajo mund të heshtte njoftimet e saj në vend që të hiqte plotësisht veten nga bisedat e transmetimit.

Whoopi mbrojti vendimin e saj për të qëndruar jashtë loje.

“Të heshtësh të gjithëve nuk do të thotë të jesh pjesë e saj,” tha ajo. “Nuk më intereson. Nuk më intereson për çfarë je i mërzitur. Është fundjavë!”

Ana pranoi se pjesëmarrja në biseda të shumta në grup me njerëz të ndryshëm mund të jetë konfuze.

“Shiko, kjo është arsyeja pse unë nuk jam në të gjitha këto gjëra sepse e di se kujt po i dërgoj mesazhe.” Whoopi ra dakord. “Nëse duhet të flas me ty, do të flas me ty.”

Ana Navarro

Ajo vazhdoi – “Unë nuk do t’ju dërgoj vetëm gjëra! Jam i zënë! Unë jam i zënë, ju e dini, “vazhdoi ajo. “Kur flas për ato goditje dhe vrapime, çfarë mendoni se po bëj? Unë komunikoj kur kam diçka për të thënë. Unë nuk do t’ju dërgoj vetëm të gjitha gjërat. Jam i zënë.”

Whoopi ka qenë e njohur për braktisjen e bisedave që nuk i interesojnë gjatë transmetimeve të drejtpërdrejta. Ajo u largua nga filmi “The View” në fillim të këtij muaji gjatë një diskutimi rreth fetisheve seksuale.

Whoopi Goldberg

Gratë diskutuan një kolonë këshillash të botuar nga Guardian, në të cilën një lexues anonim ankohej për vendimin e gruas së tij për të mos lejuar që t’i bënte masazhet e saj në këmbë, pasi ai pranoi se kishte një fetish.

“Ju duhet të argëtoni ngërçin e partnerit tuaj, brenda arsyes.” Alyssa pohoi.

Vërejtjet e saj nxitën Whoopi të ngrihet dhe të dalë nga grupi.

“Më falni për një sekondë,” tha ajo ndërsa u largua. “Vazhdoni të flisni!”

Gëzimi Behar

Gëzimi Behar më vonë e pyeti bashkëpunëtorin e saj të hapur pse u largua nga biseda, por Whoopi nuk pranoi të ofrojë ndonjë qartësi. U duk se Whoopi prerë dhe vrapoj për t’i dhënë dikujt diçka jashtë kamerës.

Ajo bëri shaka: “Isha aq i dashuruar nga ajo që po thoshe sa ndjeva se më duhej të merrja frymë që të mund të bashkohesha dhe të kthehesha në tryezë!”

Whoopi vazhdoi – “Pra, sapo u ngrita dhe u largova dhe sapo u mblodha!”

Gëzimi tallur – “Kjo është ajo që këmbët e mia u bëjnë njerëzve”, për të cilën bashkë-prezantuesi i saj u përgjigj: “Kjo është ajo që kjo bisedë u bën njerëzve. Kjo i bën ata të ngrihen dhe të lëvizin.”

Whoopi shtoi – “Nuk më intereson sepse këmbët e mia janë të mëdha dhe askush nuk dëshiron t’i prekë!”