Whoopi Goldberg

Klea

Whoopi Goldberg FAKTON Rachel Bilson për të gjykuar historinë seksuale të burrave!

Whoopi Goldberg FAKTON Rachel Bilson për të gjykuar historinë seksuale të burrave!

Whoopi Goldberg goditi përsëri pas Rachel Bilson e quajti “të çuditshme” që një burrë beqar në të 40-at të kishte fjetur vetëm me katër gra, gjatë episodit të së enjtes Pamja.

Moderatorja e pyeti: “Nuk e kuptoj. Për mua, nëse ai është i lumtur me ju dhe ju po kaloni mirë, pse po kurvëroheni?”

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg shpjegoi se e kishte “të çuditshme” që Rachel ishte “i shqetësuar se ai kishte partnerë seksualë – ndonjë partner seksual”.

Aktorja tha: “Pse është puna jote? Nuk është puna jote.”

Whoopi Goldberg

Woopi, 67, ndau se ishte e frustruar sepse gratë më parë ishin “bukur” se si “burrat tradicionalisht u mësuan të kishin shumë partnerë seksualë” dhe mund të “bënin çfarë të donin të bënin”, por tani e kundërta është e vërtetë.

“Pra tani kjo po ndodh dhe tani jeni i çmendur? Nuk e kuptoj”, tha ajo.

Rachel Bilson

Whoopi’s bashkëpritës, Gëzimi Behar, peshoi mbi polemikën, duke i kujtuar koleges së saj paneliste se është “cilësia e të katërve” ajo që është e rëndësishme, jo “sasia”.

Whoopi u përgjigj: “Por ajo nuk e di se çfarë është cilësia!”

Whoopi Goldberg

Gëzimi, 80 vjeç, e mbajti diskutimin me zemër të lehtë, duke bërë shaka—“Nëse vetëm një nga të katër mund të gjejë pikën time G, unë jam plotësisht brenda! Nuk kam nevojë për mijëra prej tyre, më jepni një të mirë, apo jo, zonja?”

Ajo shtoi: “Unë e di se ku është, së shpejti do të gjej një grup kërkimi që ata ta gjejnë atë.”

Sunny Hostin dhe Alyssa Farah Griffin thirrën për të thënë se “nuk duan të dinë asgjë për ish-partnerët seksualë” të lidhur me burrat e tyre aktual.

Sunny Hostin

Rachel diskutoi këtë temë prekëse të hënën, gjatë podcast-it të saj “Broad Ideas with Rachel Bilson”.

“Kjo do të tingëllojë kaq gjykuese, por nëse një djalë është në të 40-tat dhe ai [has] ka fjetur vetëm me katër gra.” Rachel tha, duke e përshkruar dinamikën si “pak të çuditshme”.

“Ndoshta ai ka kaluar në dekadë [long] marrëdhënie, krejtësisht të respektueshme”, vijoi aktorja. “Por nëse ai është beqar në të 40-at e tij dhe është vetëm katër dhe ai nuk ka qenë kurrë afatgjatë, kjo është një çështje.”

Whoopi Goldberg

Gëzimi u bë tituj në fillim të kësaj jave kur ajo bëri një koment të turpshëm gjatë një bisede të aktorëve rreth serialit të ri të realitetit të ABC, Beqari i Artë, e cila ndjek Gerry Turner teksa kërkon dashurinë pas vdekjes së gruas së 72-vjeçarit në vitin 2017.

Beqari i Artë

Zonjat po shkëmbenin komente rreth zakoneve të takimit me të moshuarit kur Ana Navarro i kujtoi audiencës: “Mos harroni, në Florida, është ai komunitet i pensionistëve… është gjithashtu kodi postar në Shtetet e Bashkuara me incidentet më të larta të sëmundjeve seksualisht të transmetueshme.”

Gëzimi rastësisht vërejti – “Siç them gjithmonë, askush nuk dëshiron të dëgjojë fjalët “Nana ka duartrokitje!””