Whitney Rose thotë se Monica Garcia mund të jetë shumë e keqe

Klea

Whitney Rose thotë se Monica Garcia mund të jetë shumë e keqe

Monica Garcia është flaka më e re e borës Real Housewives of Solt Lake City që shkoi në shkollën Jen Shah të realitetit televiziv. Monika doli në skenë e nxehtë me sekrete për yjet e saj. Ajo u sigurua që të rreshtohej shpejt me veterinerë. Ka shkaktuar disa tensione me miqtë e vjetër, si Angie Katsanevas, dhe ka fërkuar të tjerët si Lisa Barlow në mënyrën e gabuar.

Monica bëri një bujë të madhe në RHOSLC me veprimet e saj dramatike (dhe gatishmërinë për të bërë zvarritje në Motelin Trixie). Me sa duket, jo të gjithë janë një adhurues i madh i borës më të fundit, përveç kundërshtarëve të saj në ekran. Whitney Rose kohët e fundit u shfaq në Scheananigans me podcast Scheana Shay për të luajtur një lojë klasike RHOSLC me trëndafila dhe gjemba për shokët e saj të aktorit. Zakonisht është një klishe e tepërt, por Whitney derdhi pak çaj për Monikën, duke ngritur pikëpyetje përpara ribashkimit eventual.

Whitney ka lëvdata të larta edhe për Monikën

Whitney iu kërkua të jepte reagime pozitive dhe negative për sezonin e parë të Monica në RHOSLC. Për të filluar me të mirën, Whitney pranoi se personaliteti “i mprehtë” i Monikës është një TV argëtues. “Unë e vlerësoj shumë se si ajo hyn në dhomë dhe thotë gjëra që njerëzit po mendojnë, por askush nga ne nuk do të thoshte sepse dinamika është e ndryshme për të,” tha Whitney. Është freskuese të kesh një fillestar të goditur në terren me një grup kaq kaotik të OG-ve të Real Housewives.

Sa i përket gjembit të Monikës, Whitney beson se ajo mund të jetë po aq prerëse sa Jen Shah kur bëhet fjalë për rikthimet e saj. “Gjemba e saj është padyshim goja e saj, ajo mund të jetë shumë e keqe,” tha Whitney. Whitney me siguri po kërkon të aktivizojë më tej Monicën ndërsa sezoni përfundon dhe kasti shkon në ribashkim. Personalisht, unë jam mirënjohës për angazhimin e Whitney Rose për të nxitur komplotin. Thjesht e bën shfaqjen edhe më qesharake për t’u parë.

Real Housewives of Solt Lake City transmetohet të martën në 9/8c në Bravo.