Whitney Rose e RHOSLC 'respekton' Monica Garcia por ende nuk e ka 'kuptuar' energjinë e saj

Klea

Whitney Rose e RHOSLC ‘respekton’ Monica Garcia por ende nuk e ka ‘kuptuar’ energjinë e saj

Amvise të vërteta të Solt Lake City yll Whitney Rose ka ardhur në vetvete në sezonet e fundit. Pasi u përshkrua si qeni në prehër i Heather Gay gjatë sezonit 1, RHOSLC OG është përpjekur maksimalisht për të bërë emër.

Gjatë vitit të dytë të studimit, ajo shkoi nga këmbët në këmbë me anëtarët e aktorëve më të sinqertë si Lisa Barlow dhe Meredith Marks. Pasi fitoi besimin e saj, ajo shkoi në gara dhe nxiti telashe.

Fansat e shfaqjes e dinë që Whitney ka mendime për gjithçka dhe për këdo. Oh, dhe ajo me siguri do t’ju njoftojë. Rrjedhimisht, themeluesi i Wild Rose Beauty ka qenë në luftë me disa nga Housewives këtë sezon, duke përfshirë Meredith dhe, natyrisht, Mary Cosby.

Sa i përket marrëdhënies së saj me kastin më të ri, Monica Garcia, Whit tha se ajo është ende duke lundruar atë. “Juria është ende jashtë,” tha ajo për Us Weekly. “Dua të them, unë me të vërtetë dua ta pëlqej atë. Ajo ka shumë energji. Unë me të vërtetë e respektoj që ajo është një nënë beqare, por ka vetëm një energji. Nuk e kam kuptuar ende.”

Monica kundër të gjithëve

(Foto nga: Fred Hayes/Bravo)

Monica hyri në skenën e Solt Lake City si një top i shkatërruar. Jo vetëm që 40-vjeçarja zbuloi lajmin kryesor se ajo ishte dëshmitare në çështjen federale të mashtrimit të Jen Shah, por ajo gjithashtu derdhi çajin e saj në lidhje me një marrëdhënie seksuale të mëparshme me kunatin e saj.

Eshtë e panevojshme të thuhet, nëse nuk i keni dhënë RHOSLC një shans këtë vit, po humbisni sepse Monica është një nga shtesat më të mira të kësaj ekskluziviteti në vite.

Dhe ajo nuk ndalet me kaq. Monika tashmë është grindur me Angie Katsanevas – vajza që e prezantoi atë në grup. Ajo ka një marrëdhënie mjaft interesante edhe me nënën e saj.

Vajzat e Park City, Utah (minus Mary) do të shkojnë në Las Vegas për ngjarjen e këtij viti BravoCon dhe meqenëse komentet dhe ndjenjat e të gjithëve janë të hapura, unë pres që paneli i tyre të jetë asgjë më pak se shpërthyese.