West Wilson thotë se kishte frikë të angazhohej me Ciara Miller

Klea

West Wilson thotë se kishte frikë të angazhohej me Ciara Miller

West Wilson po fillon të shohë anën e kundërt të Bravoverse. Ai nuk është më i preferuari i fansave, pasi bota zbuloi se ai e shtypi Ciara Miller’s zemra gjatë ribashkimit të Shtëpisë Verore.

Duke folur për ribashkimin, djali i shtëpisë pati një fillim të vështirë. Jo vetëm që ai ishte ngrënë nga Paige DeSorbo, gazetarja sportive thjesht u ul atje, duke përsëritur asgjë përveç “ums” dhe “ahs”.

“Isha nervoz sepse nuk e kisha parë për një kohë të gjatë. Dhe dy, ne kurrë nuk patëm mbyllje hardcore, “tha ai për performancën e tij të ribashkimit. “Ne thjesht ramë dakord që ndoshta të mos flisnim, dhe më pas nuk e dija se ku qëndronim. Tre, u përpoqa të reagoja ndaj asaj që thoshin të gjithë të tjerët [instead of] duke thënë atë që doja të thoja. Ishte një fatkeqësi e tillë.”

West qëndron në vendimin e tij për të hequr Ciara-n përpara transmetimit të sezonit 8 të Summer House

Edhe pasi u përball me zemërimin e Bravosferës, West tha se i qëndronte vendimit të tij për t’i dhënë fund gjërave me Ciarën. “Unë ende qëndroj në vendimin që kam marrë,” tha ai. “… marrëdhënia jonë shkoi në rrjedhën e saj. Shpresoj që ky vendim të mos më ndjekë përgjithmonë, edhe pse ende mendoj se është i duhuri.”

Kur u shfaq në The Viall Files, ai ndau më shumë rreth asaj që e shtyu t’i jepte fund gjërave me bashkëylltarin e tij në Summer House. “Kjo do të tingëllojë si një justifikim sh-tty,” tha ai. “Mendoj se kompromisi më frikëson pak. Të operoj vetëm me interesat e mia ndihet i sigurt.”

“Gjithçka ka qenë e drejtpërdrejtë [for my parents]. Më kanë pushuar nga puna, më kanë zhvendosur, më kanë bërë në një shfaqje televizive,” tha West. “Kam marrë vendime masive për jetën vetëm me interesin tim dhe duke mos pasur nevojë të vë në lojë interesat e dikujt. [I didn’t] duhet bërë kompromis.”

Gjatë ribashkimit, Paige e thirri Westin që në dukje kujdesej vetëm për mënyrën se si do ta perceptonte publiku, në vend që të ishte plotësisht i sinqertë. Ai duket se është dakord.

“Kjo është ajo që thonë prindërit e mi. Çfarë mendojnë ata është trauma ime,” shpjegoi West. “Ata mendojnë … kur isha i ri, e kam zhvilluar këtë zakon të përpjekjes [please people].”

“[My parents think] Unë e kam mbajtur këtë deri në të 20-at e mia.”

Kasti për Sezonin 9 nuk është forcuar ende, por West dhe Ciara më mirë të marrin letrat e tyre të marrjes. Ka tema për të diskutuar.

Transmetoni Shtëpinë Verore në Peacock.