West Wilson ngacmon 'tensionin seksual' midis Jesse dhe Danielle

Klea

West Wilson ngacmon 'tensionin seksual' midis Jesse dhe Danielle

Mund të ketë pasur disa lidhje në sezonin 8 të Summer House, përtej përqafimit të rastësishëm nga Ciara Miller dhe West Wilson, por ndoshta diçka po ndodhte në prapaskenë. Në fund të fundit, fokusi i shikuesit ishte në çështjet e marrëdhënieve midis Carl Radke dhe Lindsay Hubbard.

Por ylli i ri i televizionit realitet, West, zbuloi në një intervistë të fundit se diçka mund ose nuk mund të ketë shkuar në mes Jesse Solomon dhe Danielle Olivera.

Jesse konfirmoi një “moment fluturues” të kimisë

I preferuari i Shtëpisë Verore foli me Evan Real dhe Danny Murphy të Page Six në episodin e të enjtes të podcast-it Virtual Reali-Tea.

“Mendoj se Danielle do ta ndeshej me Jesse-n në dy sekonda,” zbuloi West. “Kishte tension seksual atje për një sekondë të nxehtë.”

Jesse konfirmoi se ndjeu një “moment kalimtar” dëshire për yllin e tij. Ai përfshinte një natë të dehur, ndoshta edhe atë në episodin më të fundit të Summer House.

Danielle doli me djemtë në episodin e së enjtes. Kur u kthyen në shtëpi, u duk se sipërmarrësi u përpoq të bënte një goditje nga zgavra e gjoksit të Jesse-it, ndërsa ai ishte ulur në dhomën e ndenjes. A ishte ky fillimi i ndonjë flirtimi më të rëndë?

Në fund të fundit, Xhesi vendosi të mos vepronte sipas impulseve të tij, duke përmendur miqësinë e tyre të fortë si arsye.

“Unë isha i dehur me çekan, shtrirë në divan dhe thashë: “A duhet të shkoj me Danielën tani?”, kujton ai.

West sugjeroi se një lidhje mes Jesse dhe Danielle do të ishte një argëtim i shkëlqyeshëm, “për rrëmujën”.

Sipas Jesse, do të kishte nisur nga inat, pasi ai e la Danielën pas në një festë dhe “nuk do të dilte me të”.

Jesse e sqaroi situatën duke thënë se Danielle “nuk u përpoq kurrë” të lidhej me të. Prandaj, një refuzim prej tij nuk ndodhi kurrë.

Nga ana e saj, Danielle i premtoi vetes se nuk do të lidhej me asnjë shok shtëpie në fillim të sezonit. Duke pasur parasysh situatën e vështirë me Alex Propson në sezonin 3 të Winter House, vështirë se dikush mund ta fajësojë atë. Duket se ajo i qëndroi vendimit të saj.

Shiko Summer House të Enjten në 9/8c në Bravo.