West Wilson i Summer House zbulon DM

Klea

West Wilson i Summer House zbulon DM

West Wilson ka të nxehta për Ciara Miller në Shtëpi verore. Por lidhja e saj e kaluar me Austen Kroll nga Southern Charm i ka vënë një pengesë gjërave.

“Mendoj se kam frikë, si p.sh. [a relationship with a cast member] duke u fryrë përsëri në fytyrën time, “tha Ciara në një episod të mëparshëm. “E bën më të vështirë të vendosësh veten atje, sepse është sikur një herë isha në siklet, e kuptoni?”

Gjatë Summer House After Show, West diskutoi ndjenjat e tij për Austen. “Jam shumë i lodhur duke dëgjuar emrin e atij djalit mashtrues,” tha ai. “Është joreale. Të gjithë e rritin atë gjatë gjithë kohës. [Austen] nuk ka lidhje me mua. [I] mos u interesoni.” West vazhdoi duke thënë se ai e di se Austen “u përbuz [Ciara] lart [and] gjatë. Por pse duhet të flas për këtë gjatë gjithë kohës?”

Austen i kërkoi falje West-it përmes DM-ve në Instagram…

Kur West u shfaq në Watch What Happens Live të Andy Cohen javën e kaluar, ai zbuloi shumë çaj nga prapaskenat për sezonin 8 të Summer House. I riu i Bravo ofroi gjithashtu lajmin se Austen i dërgoi një DM për komentet e tij të mësipërme.

“[Austen] ishte si, 'Duke, shumë më fal,' [and] dha një dorë ndihme, dhe në thelb [we made] një armëpushim i shpejtë në mesazhet e Instagramit, “tha West. Ai gjithashtu përmendi se ata ndoqën njëri-tjetrin menjëherë pas.

Më vonë, ai i tha Andit se komentet e tij nuk ishin tërësisht për Austen. “Janë të gjithë të tjerët,” tha ai.

West gjithashtu u hap për atë që e tërhoqi atë te Ciara në radhë të parë. “Kjo është një lloj përgjigje e mërzitshme, por ajo ishte personi i parë në shtëpi, përveç, mendoj, Kyle. [Cooke] vozitja nëpër trafik, për të bërë një gjest që në thelb më mirëpriti, “tha ai.

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c.