West Wilson i Summer House është gati për hap të madh me Ciara Miller

Klea

West Wilson i Summer House është gati për hap të madh me Ciara Miller

West Wilson u ka treguar shikuesve një anë tjetër ndaj tij gjatë disa episodeve të fundit të Shtëpi verore Sezoni 8. Nëse jeni prapa, West është afruar Ciara Miller këtë sezon dhe zbuloi ndjenjat e tij për të javë më parë. Episodi i fundit pasoi çiftin duke shkuar në një takim tjetër dhe duke diskutuar së bashku planet e tyre të ardhshme. Perëndimi kishte një udhëtim në veçanti në mendje…

West dëshiron të marrë Ciarën për të takuar familjen e tij në Misuri

Pas takimit të hipur me kalë të West dhe Ciarës, i riu i Bravo tha se ishte një ditë “perfekte”. Për shkak se Ciara është një vajzë fshatare në zemër, West tha se ai duhet ta marrë atë për të përjetuar fermën e familjes së tij në Misuri.

“Duhet të vini në fermë. Është disi e pashmangshme”, tha ai. “Epo, dua të them, përfundimisht,” u përgjigj Ciara. “Unë do të të çoja në shtëpi për Ditën e Falënderimeve nëse do të ishte nesër,” tha West, duke dyfishuar ndjenjat e tij për yllin e tij.

Është e qartë se Ciara nuk është aq e prirur për të kërcyer në fazën tjetër me West. Fluturimi i saj veror dukej se po e zuri më shumë, duke thënë: “Pra, ndoshta le të bëjmë Halloween në Misuri. [We’ve] padyshim që kemi bërë një verë që është thjesht një qeshje argëtuese, por le të shkojmë diku.”

“Unë thjesht ndihem sikur varet nga objektivi,” u përgjigj Ciara, e cila u tha producentëve gjatë gjithë sezonit se nuk ishte e interesuar të nxitonte gjërat me West. “Unë jam tipi që, për shembull, e di se përfundimisht një ditë dua të martohem me fëmijë, kështu që dalim qëllimisht. Jo se nuk mund të argëtohem me dikë, por definitivisht nuk jam duke u përpjekur të kaloj kohën në një marrëdhënie që është thjesht argëtuese.”

Tani që presioni ishte në rritje, West i tha Ciarës se nuk ishte i sigurt se çfarë donte në planin afatgjatë.

“Mendoj se gjëja më e madhe për mua është se kam qenë në këtë pikë disa herë me marrëdhënie në vitet e fundit dhe kam ndaluar së ecuri përpara,” tha ai. “Unë nuk kam një plan të përsosur të lojës për atë që në thelb do të ndodhë më pas.”

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c.