West Wilson dhe Ciara Miller tani kanë 'komunikim minimal'

Klea

West Wilson dhe Ciara Miller tani kanë 'komunikim minimal'

Shtëpi verore Ribashkimi i sezonit 8 na dha një përditësim Ciara Miller dhe West Wilson marrëdhënie që askush nuk donte ta dëgjonte. Ata të dy nuk janë më bashkë dhe na u desh të vuanim duke parë West duke u përpjekur të shpjegonte veten në ribashkim. Vërtet, ndjehej si zhgënjimi i shekullit.

Për të shtuar fyerjen e jurisë, duket sikur Ciara dhe West mezi kanë një miqësi tani. Shkëndija e tyre mund të ishte shuar plotësisht në çdo mënyrë të mundshme. Sidoqoftë, kjo mund të ndryshojë nëse të dy marrin një telefonatë për Sezonin 9.

Marrëdhënia e West dhe Ciarës pas sezonit 8

Pas transmetimit të pjesës 1 të ribashkimit të Sezonit 8, West foli për Entertainment Tonight për fundin zhgënjyes të marrëdhënies së tij me Ciarën. Ai dukej plotësisht i vetëdijshëm se nuk është më i riu i preferuar.

“Njerëz, ata do të më urrejnë për këtë,” tha West për marrëdhënien e tij të prishur me Ciarën.

Urrejtja është një fjalë e fortë, por është zhgënjyese të shohësh që kjo romancë të përkeqësohet. Gjatë gjithë sezonit të 8-të, të dy dukej sikur do të përfundonin me vështirësi për të nisur një lidhje deri në fund të verës. Rezulton se ata pothuajse nuk folën para ribashkimit. Edhe sot. West pranoi se ata kanë “komunikim minimal”. Ata kaluan nga të dashuruar në të njohur brenda pak muajsh.

Sipas West, një distancë e vogël nga njëri-tjetri është “ndoshta për më të mirën”, por ai nuk mendon se kjo fazë e vështirë do të zgjasë përgjithmonë. Gjithmonë ka verën e ardhshme. Ai parashikoi që të dy do të ishin në gjendje të pajtoheshin shpejt nëse të dy kthehen për sezonin 9.

“Nuk ka pasur kurrë asgjë të rëndë, të keqe, të keqe,” shpjegoi West. “Dua të them, gjithçka ndihej mjaft e ndërsjellë dhe e respektueshme gjatë gjithë kohës, kështu që nuk mendoj se ka ndonjë urrejtje.”

Ribashkimi Summer House vazhdon të enjten e ardhshme në Bravo në orën 9/8c.