Wendy Williams

Klea

Wendy Williams goditet me barrë tatimore federale për 560 mijë dollarë në mes të kujdestarisë SHADY

Wendy Williams goditet me barrë tatimore federale për 560 mijë dollarë në mes të kujdestarisë SHADY

Wendy Williams është goditur me një barrë tatimore federale për më shumë se 500 mijë dollarë në taksa të papaguara, sipas një raporti të TMZ.

Ish-prezantuesja e emisionit të bisedës po përballet me një barrë në banesën e saj në New York City, sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga media. 59-vjeçari e bleu pronën në vitin 2021 për 4.5 milionë dollarë.

Wendy Williams

Uendi thuhet se i detyrohet 568,451,57 dollarë taksa federale për vitet 2019 dhe 2021.

Në vitin 2022, Wells Fargo ngriu Wendy’s llogari bankare dhe paraqiti një peticion për kujdestari të përkohshme, duke argumentuar se ajo ishte “viktimë e ndikimit të padrejtë dhe shfrytëzimit financiar”, sipas ish-avokatit të saj, LaShawn Thomas.

Wendy Williams

Pritësi dikur i njohur u vendos nën një kujdestari të urdhëruar nga gjykata në shkurt 2022. Wendy’s kujdestari u identifikua më vonë si avokat, Sabrina Morrissey. Pasuria neto e ish-yllit të ditës thuhet se ka rënë nga rreth 40 milionë dollarë në vitin 2020 në rreth 500 mijë dollarë në vitin 2024.

Wendy Williams

Uendi deklaroi se ajo “nuk kishte para” dhe nuk kishte akses në llogaritë e saj bankare në dokumentet e transmetuara së fundmi, “Ku është Wendy Williams?”.

“Dhe më lejoni t’ju them diçka. Nëse më ndodh mua, mund të ndodhë edhe me ty”, paralajmëroi ajo, në specialen Lifetime.

Wendy Williams

Muajin e kaluar, Wendy’s ekipi zbuloi se ajo ishte diagnostikuar me afazi primare progresive dhe demencë frontotemporale.

“Në emër të Wendy Williams Hunter, ekipi i saj i kujdesit po ndan këtë përditësim shumë personal me fansat, miqtë dhe mbështetësit e saj të dashur për të korrigjuar thashethemet e pasakta dhe lënduese në lidhje me shëndetin e saj”, thuhet në deklaratë. “Si Wendy’s fansat janë të vetëdijshëm, në të kaluarën ajo ka qenë e hapur me publikun për luftën e saj mjekësore me sëmundjen e Graves dhe limfedemën, si dhe sfidat e tjera të rëndësishme që lidhen me shëndetin e saj.”

Wendy Williams

“Gjatë viteve të fundit, disa herë janë ngritur pyetje rreth Wendy’s aftësia për të përpunuar informacionin dhe shumë kanë spekuluar rreth Wendy’s gjendje, veçanërisht kur ajo filloi të humbasë fjalët, të veprojë në mënyrë të çrregullt herë pas here dhe të ketë vështirësi të kuptojë transaksionet financiare. Marrja e një diagnoze është aktivizuar Uendi për të marrë kujdesin mjekësor që ajo kërkon.”

Wendy Williams

Barra vjen si Wendy’ish bashkëshorti, Kevin Hunterbeteja në gjykatë për mbështetje të papaguar bashkëshortore.

Kevin deklaroi se ish-i i tij kishte rënë dakord t’i jepte atij “një pagesë për ndarjen nga puna” si pjesë e zgjidhjes së tyre të divorcit, në një peticion të marrë nga The US Sun. Ai pretendoi se nuk kishte marrë asnjë pagesë pasi ish-i i tij ishte vënë nën kujdestari.

Wendy Williams

Kevin gjithashtu i kërkoi gjykatës të detyronte Uendi për të përfunduar dokumentacionin që do t’i lejonte atij një shkurtim të planit të saj të daljes në pension SAG-AFTRA. Ai pretendoi se vendimi për të ndërprerë pagesat e tij të shkëputjes ishte shkelur një vendim gjykate.

Wendy Williams

Kevin kërkoi që Wendy’Ekipi i kërkohet të sigurojë të dhënat bankare nga data e “zgjidhjes së martesës deri në momentin aktual”. Ai vuri në dukje se atij iu premtua se Wendy’s kujdestari, Sabrina Morrissey, do të siguronte akses në të dhënat financiare të ish-gruas së tij.