Teresa Giudice

Klea

Vlerësimet e 'RHONJ' janë më të ulëta se kurrë: Fansat kërkojnë rindezje!

Vlerësimet e 'RHONJ' janë më të ulëta se kurrë: Fansat kërkojnë rinisje!

Episodi i fundit i Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit përjetoi një rënie të dukshme të vlerësimeve, me fansat që përmendin mungesën e autenticitetit dhe një kast të ndarë si arsye kryesore.

Pas përplasjes së vitit të kaluar me kunatën e saj Melissa Gorga, Teresa Giudice ka shmangur xhirimet me Melisa dhe Joe Gorga. Drama mes këtyre treve ka qenë një fokus qendror. Në episodin më të fundit, Tereza nuk erdhi tek Joe's feste ditelindje. Në vend të kësaj, episodi u theksua Margaret Josephs dhe Rachel Fuda's pakënaqësia me një bisedë miqësore mes Tereza dhe Jen Fessler.

Melissa Gorga

Sipas Guru i Reality TV, vlerësimet për episodin e tretë të këtij sezoni dhe të gjithë sezonin—janë më të ulëtat në të gjithë historinë e shfaqjes. Episodi u transmetua të dielën, më 19 maj, dhe mori vetëm 0.699 milion shikues, me 0.16 milion në demografinë 18-49. Ndërsa episodi i tretë i sezonit të kaluar mori 0.87 milionë shikues. Megjithatë, episodi i parë i këtij sezoni ka pasur 0.837 milionë shikues, ndërkohë që episodi i dytë i këtij sezoni ka një rënie të madhe në 0.740 milionë (në ndryshim nga 0.85 milionë shikues të vitit të kaluar për episodin e parë dhe 0.86 milionë shikues për episodin e dytë), siç raportohet nga Spoiler TV.

Fansat shprehën mendimet e tyre në rrjetet sociale për rënien e vlerësimeve. “Kastët janë shumë të ndarë,” komentoi një fans. Një tjetër tha: “Reality TV nuk është më i mirë”.

Teresa Giudice

Një shikues tha: “Shfaqja nuk është më reale. Rregullat e Vanderpompës as nuk është më autentike. Asnjë grindje e vërtetë.”

“Rrëfime të mërzitshme,” vuri në dukje një tjetër. “Shfaqja ka nevojë vetëm për një rinisje.” Një përdorues tjetër spekuloi, “Shpresoj që shfaqja të mos kthehet. Ka nevojë për një rifreskim si RHOA.” Një fans tha: “Sillni kastin origjinal. Kasti nga sezoni i parë deri në katër ishte i mrekullueshëm televiziv.”

Amvise të vërteta të Nju Xhersit - Jennifer Fessler, Rachel Fuda dhe Margaret Josephs

Disa fansa sugjeruan se rënia e vlerësimeve ishte për shkak të te Terezes mungesa nga ngjarja kryesore.

RHONJ Premiera më 12 maj 2009.

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit sezoni 14 transmetohet çdo të dielë Bravo TV.