Vizitorin e ndihmës së ekuipazhit pas konfiskimit të frikshëm

Klea

Vizitorin e ndihmës së ekuipazhit pas konfiskimit të frikshëm

Çfarë ndodh kur dikush ka një urgjencë mjekësore në mes të një karte poshtë Deck? Fatkeqësisht, do ta zbulojmë në vijim Poshtë Deck Down Under episodi.

Sezoni 2 i Below Deck Down Under mund të jetë sezoni më intensiv i të gjithë ekskluzivitetit. Seriozisht, këto jahte po testohen mendërisht, fizikisht dhe emocionalisht. Sigurisht, kështu është çdo sezon i këtij spektakli, por ata vërtet po e kalojnë këtë sezon charter! Dhe kapiteni Jason Chambers po udhëheq rrugën, ndërsa mezi derdhet djersa.

Në një vështrim të fshehtë të Sezonit 2, Episodi 14, ky sezon charter mori një tjetër kthesë të errët kur një i ftuar charter pësoi një urgjencë mjekësore. Ekuipazhi u nis në veprim, dhe pamjet janë të pabesueshme.

Jahte në shpëtim

Gjithçka ishte si zakonisht, por më pas një nga të ftuarit e charterit pësoi një konfiskim. Kapiteni Jason dhe Aesha Scott u nisën menjëherë në veprim, me shefin e zierjes që kërkonte ndihmë mjekësore që të vinin për t’i takuar në det.

Për fat të mirë, ekuipazhi dinte se si të kujdesej për mysafirin derisa mbërritën mjekët. Me sa duket, jahtet janë të trajnuar për ndihmën e parë. Kjo është një tjetër nga përgjegjësitë e shumta për jahtet.

“Është shumë e frikshme kur ndodh diçka e tillë,” pranoi kapiteni Jason. “Ne jemi të trajnuar për ndihmën e parë dhe reagimin e urgjencës, por nuk jemi mjekë. Gjithçka që mund të bëjmë është të sigurojmë stabilitet derisa të mbërrijnë mjekët.”

Në klip, i gjithë ekuipazhi u mblodh për t’u siguruar që mysafiri të kujdesej derisa të vinin mjekët. Por më pas, atyre iu paraqit një sfidë tjetër: si mund të riktheheni dhe ta mbani festën për pjesën tjetër të të ftuarve të charter-it? Është vetëm një ditë tjetër në jetën e një anëtari të ekuipazhit të Below Deck.

Below Deck Down Under transmetohet të hënën në orën 8/7c në Bravo.