Viktima e dyshuar e goditur dhe vrapuar e Kathryn Dennis flet

Klea

Viktima e dyshuar e goditur dhe vrapuar e Kathryn Dennis flet

Kathryn Denis doli nga Southern Charm pas sezonit 8. Por, jeta e saj jashtë kamerave ka qenë po aq jofunksionale dhe dramatike.

Muajin e kaluar, një automjet i regjistruar në Kathryn u përfshi në një incident përplasjeje pranë një shkolle fillore. Atëherë ishte e paqartë nëse Kathryn ishte personi që drejtonte. Tani viktima ka folur.

Viktima kishte frikë për jetën e saj

Foto Kredia: Whitesville Elementary School Wise Owls nëpërmjet Facebook

Viktima i tha Radar Online se rezultati mund të kishte qenë më i keq, duke rezultuar në lëndime fatale ose të rënda.

Roja i kalimit të shkollës, Michelle Ward shprehu mirënjohjen që “fëmijët e saj” nuk po kalonin rrugën kur Ford Bronco i vitit 2022 vrapoi në mënyrë të pamatur përpara shkollës fillore Whitesville në Moncks Corner, SC.

Kathryn u caktua si pronare e “dyshuar” dhe thuhet se u “arrestua” pas ngjarjes së 20 tetorit, sipas dokumenteve të marra nga Radar.

Michelle, e cila është gjithashtu një zëvendës sherif, pranoi se kishte frikë për jetën e saj kur vëzhgoi automjetin me shpejtësi që po afrohej. “Ju keni një automjet që ju vjen, kufiri i shpejtësisë atje është 35 (mph), por ju mund të thoni se ky person nuk po bën 35 dhe po goditet – kjo dhemb.”

Michelle vazhdoi. “Mjeti më goditi në anën e djathtë. Për fat, u ktheva për të vënë re se ajo nuk po ndalonte, sepse përndryshe, do të isha goditur në shpinë – i verbër. Por u ktheva dhe pashë që automjeti nuk po ndalonte dhe u përpoqa të largohesha nga rruga, por nuk isha më i shpejtë se makina, për fat të keq.”

Ajo ktheu kyçin e këmbës ndërsa përpiqej të shmangte kamionin, i cili rrëshqiti anën e saj të djathtë dhe u përplas me dorën e saj të djathtë, ndërsa ajo e ngriti instinktivisht për mbrojtje.

Ajo beson se pasojat mund të kenë qenë më të këqija. “Në varësi të mënyrës se si goditeni, mund të goditni kokën në beton ose asfalt, dhe kjo mund të jetë e dëmshme.”

Michelle ende po përballet me lëndimet e saj dhe mban një çizme në këmbë. “E dua jeten time. Nuk jam gati të largohem. Edhe atë që ata i konsiderojnë lëndime të vogla – është e madhe për mua. Unë nuk mund të bëj punën time normale. Unë nuk mund të bëj aktivitetet e mia jashtëshkollore. Ka shumë gjëra që nuk mund t’i bëj. Më pengon jetën në mënyrë drastike.”

A do të mbahet përgjegjës Kathryn?

Kathryn Denis
Foto Kredia: @kathryndennis nëpërmjet Instagram

Hetuesit gjurmuan Kathryn pasi Michelle përdori radion e saj të policisë për të dhënë një përshkrim të automjetit dhe një targë të pjesshme. Ajo e identifikoi shoferin si një “femër të bardhë me flokë bjonde të pista”.

Asnjë akuzë nuk është ngritur kundër Kathryn nga Patrulla e Autostradave të Karolinës së Jugut – ende.

Michelle thotë se nuk ishte e njohur me Kathryn-in apo shfaqjen derisa e gjeti veten në mes të rrugës, duke i mbrojtur studentët e saj nga katastrofa.

Trauma është ende e freskët. “I mbyll sytë, edhe sot, dhe ende mund ta shoh atë person në makinë”, tha Michelle.

Kathryn ende nuk e ka adresuar këtë. Megjithatë, fajësimi i të tjerëve është në markë për yllin e realitetit televiziv.

Ju mund t’i transmetoni stinët e Kathryn të Southern Charm në Peacock.