Vicki Gunvalson zbulon yllin më pak të preferuar RHOC

Klea

Vicki Gunvalson zbulon yllin më pak të preferuar RHOC

Amvise të vërteta të Orange County Sezoni 17 ka qenë mjaft i suksesshëm deri më tani. Rikthimi i Tamra Judge ka pasur mendimet e fansave disi të përziera. Disa menduan se ajo i ka dhënë përsëri jetë shfaqjes, të tjerë mendojnë se ajo është përpjekur shumë.

Por i ka bërë fansat të mendojnë për rikthime të tjera të mundshme të Housewife. Dhe me Vicki Gunvalson’s paraqitjet e ftuar këtë sezon, spekulimet e fansave janë të shumta nëse Bravo po përgatit një mirëseardhje me kohë të plotë për OG të OC.

Pavarësisht, me më shumë paraqitje të ftuara që do të vijnë, Vicki po bën pjesën e saj të duhur të promovimit për këtë sezon. Ajo u ul me Andy Cohen në një episod të fundit Watch What Happens Live. Dhe, siç pritej, hija goditi tifozin.

Vicki kundërshton një anëtar të kastit “të bezdisshëm”.

Në një lojë të “Truth or Vicki Takes a Shot”, alumit të RHOC iu drejtuan një sërë pyetjesh “të dyshimta” me kërkesën për të pirë një pije për çdo pyetje që kalonte. Andi pyeti: “Vicki, nga të gjitha 26 amvisat e kaluara dhe të tanishme të Orange County, cila ishte më pak e preferuara juaj dhe pse?” Asnjë e shtënë nuk është marrë.

Ajo u mendua për një moment, por tha “Braunwyn [Windham-Burke]” me besim. Kur e pyetën pse, ajo tha: “Gjithçka rreth saj është e bezdisshme”. Kjo do të ishte mënyra koncize që Vicki t’i përgjigjej pyetjes, po. Fansat e vjetër e dinë se Vicki nuk e pëlqeu Braunwyn që nga momenti kur u takuan. Por pse? Epo, është e komplikuar.

Shumë fansa besonin se Vicki ishte homofobike ndaj Braunwyn, veçanërisht pasi e quajti seksualitetin e saj “konfuz”. Nuk dukej mirë për Vickin. Por edhe nëse ky pretendim ishte i pavërtetë, dukej gjithashtu se Vicki ishte xheloze për yllin e saj të një sezoni, për paratë dhe kohën e ekranit.

Megjithatë, shumë nga kritikat që Vicki bëri kundër Braunwyn ishin ekskluzive për të. Për shembull, ajo kurrë nuk e turpëroi Tamrën për ekspozimin e pahijshëm, vetëm Braunwyn. Dhe për fansat, kjo i kthehej gjithmonë seksualitetit të saj. Braunwyn nuk përfundoi duke zgjatur shumë. Në ditët e sotme, shumë zhurmojnë për kthimin e Vickit. Dhe me paraqitjet e saj të ftuara, duket më e mundshme se kurrë. Por ne do të shohim.

Real Housewives of Orange County vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.

NA THONI – PSE MENDONI JU, PSE VICKI NDRYSHON BRAUNWYN-in? MENDONI ËSHTË E GARANTUAR APO JO? DËSHIRONI TË SHIHNI KTHIMIN NË RHOC?