Vicki Gunvalson vë në dyshim 'Dashurinë' e John Janssen për Alexis Bellinon

Klea

Vicki Gunvalson vë në dyshim ‘Dashurinë’ e John Janssen për Alexis Bellinon

Vicki Gunvalson ka më shumë për të thënë John Janssen dhe e Alexis Bellinos një lidhje e re dashurie, por a po dëgjon njeri? Në fund të fundit, me historinë personale të takimeve të Vickit, nuk ka asnjë më pak të kualifikuar për të komentuar lidhjen e dikujt.

Thënë kështu, Vicki mbetet në një përpjekje për të mbetur relevante dhe në mendjet e shikuesve Real Housewives të Orange County, pavarësisht se u tërhoq nga shfaqja. Me mungesën e një portokalli vjen edhe mendimi i Vickit, kështu që shtrëngohu dhe bëhu gati për një urtësi të thellë nga OG e OC.

Më hodhe një bombë dashurie, zemër

Menjëherë pas Krishtlindjeve, llogaria në Instagram therealhousewiveszone ndau një postim nga Alexis i fotografuar i ulur me Johnny J dhe mbishkrimin, “Johnny J, le të flasin të gjithë. Por ti më ke treguar dashuri që nuk e kam njohur kurrë. Unë të dua. #kjo kartolina e Krishtlindjeve #gezuar krishtlindjet.” Uh, e di.

Vicki nuk mundi ta mbante veten dhe doli në komente dhe shkroi: “Quhet ‘bombë dashurie’. Kjo nuk është dashuri!” Para së gjithash, ku ishte kjo Vicki kur të gjithë po bërtisnin të njëjtën gjë gjatë epokës së saj Brooks Ayers? Së dyti, Vicki është ndoshta personi i fundit që Alexis do të dëgjojë ndonjëherë kur bëhet fjalë për ngatërresat romantike.

Ndërsa dhuratat e supozuara të shtrenjta të John dhe dashuria e tij e dukshme për Alexisin janë shumë të ëmbla për disa njerëz për t’u trajtuar, gjëja e vërtetë është se ai nuk e trajtoi fare Shannon Beador në këtë mënyrë.

Dhe kjo nuk është hera e parë që Vicki flet të vërtetën e saj për Alexis dhe John. Në një intervistë të mëparshme ajo tha, “Gjithashtu vjen dëshpërimi për t’u rikthyer në shfaqje pasi ajo me siguri shpreson që kjo të trazojë tenxheren dhe të sigurojë vendin e saj. [on RHOC]. Bën një pyetje pse Xhoni do të dëshironte të dilte me një shtëpiake tjetër. A është edhe ai i uritur për famën dhe dëshiron të mbetet në TV? Të gjithë e dimë përgjigjen!”

Um, Vicki je e uritur për famë dhe dëshiron të qëndrosh në TV? Ne të gjithë e dimë përgjigjen… Ka të gjitha mundësitë që Vicki është në rrugën e duhur me Johnny J dhe Alexis, por ka gjithashtu një vëzhgim të qartë se ajo është një hipokrite e madhe. Ajo ndoshta është gjithashtu ende në gjendje të mirë Alexis po konsiderohet për një rikthim në RHOC dhe ajo nuk është.

Pra, mendoj se mund të presim më shumë komente nga Vicki ndërsa i afrohemi sezonit 18. Fatkeqësisht për OG, në vend të një kamere, mendimet e saj do të mbeten në mediat sociale.

Real Housewives of Orange County pritet të kthehet Vickiless me sezonin 18 në Bravo në 2024.