Vicki Gunvalson mendon se ajo 'meriton' të jetë me kohë të plotë në sezonin 18 të RHOC

Klea

Vicki Gunvalson mendon se ajo ‘meriton’ të jetë me kohë të plotë në sezonin 18 të RHOC

Kohët e dëshpëruara kërkojnë masa të dëshpëruara dhe Vicki Gunvalson mund të ketë arritur në orën e saj më të dëshpëruar. Amvise të vërteta të Orange County ka mbijetuar pa qenë Vicki anëtare e kastit me kohë të plotë për vite me radhë. Bravo i ka hedhur me bujari disa kocka dhe i ka ofruar role “mik” dhe lojëra elektronike në Real Housewives Ultimate Girls Trip.

Por është portokallia që dëshiron Vicki dhe portokallia është ajo që Vicki nuk e mori. Meqenëse kontratat për sezonin 18 kanë përfunduar për RHOC, ZQ i OK nuk ka marrë një ofertë. Tani ajo vazhdon hallin e saj për shpëtim dhe një kthim në të vetmen gjë me sa duket në jetën e saj. I Dërguari i ka detajet.

Ajo nuk shkon në heshtje

Në BravoCon këtë vit, Vickster ishte në fund të çmimit të Bravo’s Wifetime Achievement Award. Kjo ndoshta ishte diçka e sajuar sepse ata tashmë e dinin që Vicki nuk do të kthehej dhe u përpoqën ta përballonin duke i ofruar asaj një trofe.

Nuk funksionoi. Gjithashtu në BravoCon, Vicki i lëshoi ​​një ultimatum rrjetit duke thënë se do të kthehej si “me kohë të plotë ose asgjë” dhe nuk do të pranonte më role “mike”. Mirëpo. Duket se ky mund të ketë qenë fundi i Vickit.

“Unë e meritoj me kohë të plotë,” filloi Vick. Sipas kujt? Ndërsa Vicki ka një bazë fansash, një shumicë dërrmuese nuk kanë qenë të trembur për të qenë në rregull me mungesën e saj. Ka vetëm kaq shumë raste kur njerëzit mund të shohin skena të përsëritura të një gruaje të moshuar që ulëritës dhe pretendon se gënjen për vëmendje. Ne jemi të mirë.

Këtu ajo vjen me të gjithë rrëfimin “Unë jam show”. “Unë nuk do të jem i kapur. E nisa të gjithë këtë gjë. Unë jam TV i mirë. Unë duhet t’i mësoj se si ta bëjnë këtë, “shtoi Vicki. Kush do t’i thotë se “ka qenë” ishte rreth tre vjet më parë?

Pastaj, bekoje zemrën e saj, ajo vendosi të kthejë një monedhë dhe befas të bëhet e ftohtë me zgjedhjet e Bravo. “Unë jam mirë në çdo mënyrë,” Sigurisht, Jan. “Unë jam duke punuar në disa projekte të tjera, dhe me të vërtetë, nëse Real Housewives of Orange County nuk më dëshiron mua, unë jam një agjent i lirë. Jam mirë”, shtoi ajo.

Pra, kjo është ajo, apo jo? Nuk ka më lutje nga Vicki sepse ajo është “mirë?” Do ta besoj kur ta shoh.

Real Housewives of Orange County Sezoni 18 do të kthehet në Bravo pa Vickin në 2024 – por Vicki është në rregull me të. Gjoja.