Vicki Gunvalson lëshon më shumë hije tek Alexis Bellino

Klea

Vicki Gunvalson lëshon më shumë hije tek Alexis Bellino

Alexis Bellino dhe John Janssen Situata vazhdon të zhvillohet çdo ditë, me më shumë lajme dhe drama që qarkullojnë çdo minutë. Për ata që nuk janë në dijeni, thashethemet filluan të përhapen kohët e fundit se Alexis do të kthehej në Real Housewives të Orange County pas largimit të saj në sezonin 8.

Komploti u tras, megjithatë, kur doli se Alexis ishte në lidhje me John, ish-partneri i Shannon Beador. Pritej, miqtë e Shannon u hodhën në mbrojtje të saj. Vicki Gunvalson e bëri të qartë se nuk do të heshtte për këtë situatë, duke dhënë një deklaratë me Celebuzz.

Alexis e kritikoi artikullin si klikim, duke akuzuar Vicki-n se e kishte nxjerrë artikullin për një para të shpejtë, madje duke shkuar aq larg sa të thoshte se kompania e saj, Coto Insurance, duhet të ketë kaluar në kohë të vështira. Nuk u desh shumë kohë që Vicki të kthehej (për sa sukses? Epo…)

Vicki e kritikon Alexisin si të varur nga një burrë

Më 7 dhjetor, Vicki dukej se postoi një përditësim biznesi që doli të ishte më shumë një sulm i synuar. “Sigurimi Coto – i cili ka qenë në biznes për 34 vjet – po lulëzon,” shkroi ajo. “Ndjenjat e mia për një situatë të caktuar që përfshin dikë që unë mendoj se është i dyshimtë, nuk kanë të bëjnë me këtë.”

Vicki më pas shtoi, “oh, dhe të paktën unë kam një biznes dhe nuk duhet të varem nga një burrë [winking emoji] #Gëzuar Festat #ImAGOodFriend XO.” Vicki kishte shumë mbështetje në përgjigjet e saj në Twitter, me shumë që e quanin “mbretëresha”, ndër të tjera lavdërime. Një përdorues shkroi, “Duhet të pajtohem që postimi i artikujve të klikimeve nuk mund të sjellë aq sa duhet për t’ia vlejtur.”

Të tjerët, megjithatë, shprehën kritika më të hapura, dhe jo vetëm ndaj Vickit. “Është gjithmonë zbavitëse kur dy gra ‘kristiane’ të moshës së mesme shkëmbejnë ofendime në mediat sociale,” thuhej në një përgjigje. “Është kulmi i pjekurisë dhe një shembull i shkëlqyer për të ndjekur nga të rejat. Gëzuar.” Komenti ishte i vërtetë për shumë përdorues të tjerë.

Real Housewives of Orange County është në dispozicion për t’u transmetuar në Peacock.