Vicki Gunvalson kthehet në xhirimet RHOC për Tres Amigas Showdown

Klea

Vicki Gunvalson kthehet në xhirimet RHOC për Tres Amigas Showdown

Oh i dashur, i varfër Vicki Gunvalson po përpiqet përsëri, miqtë e mi. Çfarë ndodhi me deklaratën e saj të madhe ku ajo nuk do të paraqitej Amvise të vërteta të Orange County nëse ajo nuk kishte një portokall?

Unë mendoj se ajo ka harruar sepse me mend çfarë? Vicki po shfaqet, edhe pse shkurtimisht, në sezonin 18. Për shkak se Tamra Judge po lufton me Vickin dhe Shannon Beador, produksioni mendoi se filmimi i një heqjeje të Tres Amigas do të ishte një gjë. Për fat të keq për Vickin, ishte vetëm një rikujtues tjetër që koha e saj kishte mbaruar. TMZ ka detajet.

Kali i lartë i Vickit u nis në perëndim të diellit

Victoria bëri shumë deklarata në BravoCon, por morali i historisë së saj ishte duke u përpjekur të kërcënonte Bravo që t’i kthente asaj punën e vjetër. Bravo tha “Faleminderit, më pas” dhe u përpoq të pengonte një çmim duke shpresuar ta qetësonte atë. Nuk ndodhi.

Pavarësisht deklaratave të saj për të kundërtën, Vicki po kthehet për t’u hakmarrë ndaj Tres Amigas. Ajo po përballet me Tammy Sue dhe dyshohet se kjo ishte një përpjekje e dobët për t’i bashkuar sërish vajzat, e cila u largua tmerrësisht.

Insajderët thanë se Shannon e solli Vickin në një ngjarje grupore për të folur me Tamrën. Në vend që të këndonin këngë paqeje rreth zjarrit, ata patën një luftë të madhe të vjetër. Kur mbaroi mbrëmja, gjërat ishin më keq se kurrë. Gjithashtu, Vicki kishte filmuar me Heather Dubrow dhe Shannon para këtij takimi dhe gjithçka që mund të them është, Alex Baskin, ndalo.

Tammy Sue i ka thënë tashmë botës se i dha fund kohës me Tres Amigas për shkak të orarit të saj të ngjeshur. Ajo gjithashtu vuri në dukje se shkuarja në turne pasi BDI e Shannon nuk ishte një pamje e mirë dhe Tamra ishte absolutisht korrekte. Fatkeqësisht për Dos Abuelos, ajo ishte arsyeja kryesore që njerëzit po i shihnin zonjat “të performonin”.

Vicki është ende e çmendur që nuk u kthye dhe Shannon është e çmendur Alexis Bellino-s iu ofrua një rol mik, ndërsa Vix është ngecur duke shitur sigurime.

Të paktën ne e dimë se Tammy Sue është në punë. Sezoni 18 është tashmë DEFCON 4 dhe RHOC duhet të kthehet në Bravo më vonë këtë vit.