Vicki Gunvalson krahason Ryan Boyajian të RHOC me Brooks Ayers

Klea

Vicki Gunvalson krahason Ryan Boyajian të RHOC me Brooks Ayers

Vicki Gunvalson u shfaq në episodin e javës së kaluar Amvisat e vërteta të Orange County me një britmë shqetësuese për të befasuar zonjat në udhëtimin e tyre në Meksikë. Të gjithë e dimë që Vickit i pëlqen të festojë në Meksikë deri në atë pikë sa të urinojë pantallonat e saj, por siç theksoi Gina Kirschenheiter në një rrëfim, Vicki solli gjithashtu lugën e saj për të përzier disa gjëra.

Gjatë gjithë sezonit të 17-të, Tamra Judge i ka dhënë Jenn Pedrantit “OPINIONIN E SAJ” për të dashurin e Jenn-it. Ryan Bojajian. Kjo është në kabinën e rrotave të Tamrës – gjatë gjithë rrugës në sezonin 7, Tamra po i jepte Vickit dhe të dashurit të saj të atëhershëm, Brooks Ayers “Syri i keq” për shkak të skepticizmit të saj ndaj Brooks, i cili përfundoi duke u kapur duke gënjyer se kishte kancer. Tani, duke parë prapa, Vicki i krahasoi pikat e verbëra të marrëdhënies së saj me Brooks me atë që të tjerët i kanë pretenduar Jenn-it për besnikërinë e Ryan-it, gjë që Jenn ka thënë se është e padrejtë.

E vërteta apo guximi shkoi keq

Në episodin e së mërkurës, zonjat luajtën një lojë të së vërtetës ose të guximit. Çfarë mund të shkojë keq?! Përfundoi se Jenn ishte ngarkuar me të vërtetën ose guximin e Vickit, por Jenn pranoi se nuk e njihte aq sa duhet Vickin për ta pyetur atë për një “të vërtetë”. Megjithatë, Vicki mori përgjigjen e saj për një pyetje që Jenn definitivisht nuk e bëri.

“Unë mendoj se ju dhe unë kemi një situatë ku ne duam një burrë që mund të mos jetë personi i duhur për ne dhe ju e dini këtë në zorrët tuaja, por nuk doni të bëni një ndryshim.”

Jenn nuk e pëlqente, por Vicki vazhdoi gjithsesi. “E vërteta del gjithmonë në shesh. Ju mund ta shihni atë tani, ju mund ta shihni atë një vit nga tani, ju mund ta shihni atë tre vjet nga tani, ju mund të mos e shihni kurrë.”

Vicki e shtjelloi krahasimin e saj

Vicki dyfishoi krahasimin e saj në një intervistë me Us Weekly pas transmetimit të episodit. Ajo u shpreh se dikur mbronte një burrë që nuk ishte i sinqertë pavarësisht nga shumë flamuj të kuq dhe nuk dëshiron që e njëjta gjë të ndodhë me Jen.

“Shumë njerëz më flisnin për Brooks herët. Tamra tha: ‘Të thashë ashtu’. Dhe nuk dua që ajo të kalojë atë që bëra unë, Pesë vite duke shpresuar se të gjithë kishin gabuar. Dhe kur njerëzit e tjerë shohin gjëra që ju nuk i shihni, ju mund të bini në një mënyrë mbrojtjeje, gjë që bëra unë.”

“Unë shoh pak një model të tillë. Ajo ndoshta po sheh disa flamuj të kuq dhe unë nuk di mjaftueshëm për marrëdhënien e tyre. Më pëlqen Jenn, më pëlqen si person, më pëlqen ajo. Nuk dua që ajo të kalojë atë që kam kaluar unë.”

Qasja e Vickit atje ishte padyshim më e butë se rituali i Tamra-s për të bërtitur ndaj Jenn-it për “Ryan”, “f*cking” dhe “palestrën time”, por një pamje paraprake për javën e ardhshme tregon Vicki duke i thënë Jenn-it se ajo duhet ta kishte bërë martesën e saj të mëparshme të funksiononte për për hir të fëmijëve të saj! Akordohuni në The Real Housewives of Orange County këtë të mërkurë në 8/7c në Bravo.