Vicki Gunvalson i jep Shannon Beador përditësimin pas arrestimit të BDI

Klea

Vicki Gunvalson i jep Shannon Beador përditësimin pas arrestimit të BDI

Vicki Gunvalson e The Real Housewives of Orange County ndau informacione në lidhje me shokun dhe shokun e saj Shannon Beadorpas arrestimit të këtij të fundit nga BDI.

Në një intervistë të kohëve të fundit me Access Hollywood’s Housewives Nightcap, Vicki përmendi çështjet ligjore të Shannon, duke përfshirë edhe dënimin për dy kundërvajtje.

Sipas TMZ, një përfaqësues nga Departamenti i Policisë së Newport Beach i informoi ata se Shannon ishte prenotuar për një goditje me vrap dhe alkool BDI më 17 shtator.

Marrja e ndihmës dhe ndreqja

Ndërsa po bënte shfaqjen, Vicki tha se bashkë-ylli dhe miku i saj në RHOC “po bënte mirë” dhe “po merrte pronësinë e incidentit”.

“Shannon po merr ndihmë, trajtim,” zbuloi Vicki.

Gjatë intervistës, Vicki tregoi se ajo e dinte se çfarë ndodhi para arrestimit të Shannon. Ajo tha, “Shannon kishte qenë jashtë me disa miq dhe ajo mund të kishte një shumë.”

Sipas Vickit, Shannon kishte vendosur të kthehej me makinë në restorantin ku kishte darkuar me miqtë atë natë, sepse mendonte se mund ta kishte lënë telefonin atje. “Ajo hipi në makinën e saj sepse nuk mund të telefononte Uber për të marrë telefonin e saj sepse nuk e kishte telefonin e saj,” ndau Vicki.

Nuk është justifikim, por ja çfarë ndodhi. “Ishte një vendim shumë për të ardhur keq, i shpejtë dhe i gabuar,” pranoi Vicki. “Dhe ajo e zotëron atë. Ajo do të marrë përgjegjësinë e plotë.”

Vicki gjithashtu tregoi se Shannon kishte bërë tashmë kthimin e murit të kopshtit që goditi gjatë aksidentit. Ajo e futi makinën e saj në një pronë banimi në Newport Beach dhe shkaktoi disa dëme.

Një aksident fatkeq që çoi në arrestimin e Shannon Beador

Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Ndërsa ndau një përditësim për shoqen e saj, Vicki gjithashtu tregoi se ishte sinqerisht e befasuar për arrestimin e Shannon dhe gjithçka që ndodhi.

“Shannon nuk ka dhe nuk ka vozitur në gjendje të dehur,” tha Vicki. “Ajo nuk pi dhe nuk drejton makinën. Ajo është një vajzë Uber. Dhe ajo shpenzon një ton para në muaj, por ajo natë ishte një situatë kaq fatkeqe.”

Por Vicki gjithashtu tregoi se ishte krenare për shoqen e saj që i pranoi gabimet e saj. “Jam shumë krenare për të. E kam përqafuar dhe e kam dashur dhe i kam thënë se aksidentet ndodhin. Ju merrni pronësinë e kësaj. Ti përballesh”, tha Vicki. “Dhe ajo po i bën të gjitha këto. Ajo po thotë plotësisht, ‘U ngatërrova’. Më jep atë që duhet të bëj për të bërë kompensimin dhe unë do ta bëj.”