Vicki Gunvalson hedh poshtë Teddi Mellencamp si një "Bumbo Bimbo"

Klea

Vicki Gunvalson hedh poshtë Teddi Mellencamp si një “Bumbo Bimbo”

Vicki Gunvalson po mban mishin e saj tërësisht të parashikueshëm me Teddi Mellencamp. Vicki gjithashtu ka probleme me ish-mirën, Tamra Judge. Dhe gjykata është në seancë për veteranin Real Housewives të Orange County, pasi ajo gjithashtu ka rënë në konflikt me Shannon Beador. Por sot, ne po flasim për Teddin dhe Vickin.

Vicki dhe Teddi filluan një grindje publike në internet, kur Teddi sugjeroi (jo për herë të parë) që Vicki sulmoi kryeqytetin amerikan më 6 janar. Që atëherë, Vicki nuk është përmbajtur kur është pyetur për ndjenjat e saj.

Vicki e quan Teddin një “sh*t-përzier”

Në episodin e 7 shkurtit të podcast-it të Brandi Glanville, Vicki dhe Brandi filluan të diskutojnë për neverinë e tyre për Teddin. “Teddi, nuk mund të duroj,” tha Brandi. Vicki ra dakord, duke shtuar, “Teddi është një sh*t-përzier” dhe Brandi më pas e quajti atë një “b*tch”. Vicki pranoi se ajo nuk e “kuptoi” marrëdhënien midis Teddi dhe Tamra. Brandi shpjegoi, “Tamra bën para.”

Vicki u përpoq të protestonte se Tamra do të bënte më shumë para së bashku me të sesa Teddi. Të dy më pas diskutuan marrëdhëniet e punës midis Tamra dhe Teddi. Brandi tha se Tamra dyshohet se i tha asaj: “‘Teddi fiton më shumë para se unë’, dhe unë jam si, ‘Epo, ti e ke ruajtur podcastin e saj, duhet të marrësh atë që ajo merr'”.

Vicki shtoi se “Nuk kishte kuptim,” që Tamra të ishte në një marrëdhënie të tillë kur ajo mund të paguhej në mënyrë të barabartë me Vickin.

Më vonë gjatë episodit, Vicki akuzoi Teddin për një hipokrizi, duke thënë se Vicki nuk do ta pyeste kurrë Tamrën “ku ishte më 6 janar. Ajo më pyeti se ku isha më 6 janar… A mund ta besoni këtë?” ajo pyeti. “A mendon se kam sulmuar Kapitolin më 6 janar, bimbo memece?”

Kjo është grindje që nuk do të përfundojë kurrë. Nëse do të shkruajmë ende për të në vitin 2030, mos ngurroni të na thoni të kapemi.