Vicki Gunvalson akuzon John Janssen për 'përdorimin' e Alexis Bellino

Klea

Vicki Gunvalson akuzon John Janssen për ‘përdorimin’ e Alexis Bellino

Dikush ju lutem dorë Vicki Gunvalson një shishe e bukur, freskuese me ujë, po ju lutem. Duket se vetëm për shkak se dikush nuk është në një shfaqje nuk do të thotë se ata nuk do të bëjnë maksimumin për të qëndruar në dramë. Ekspozita A: Viktoria hyn në hundë e John Janssen antiket.

Para së gjithash, Vicki duhet të ndalojë çdo bisedë që ka të bëjë me marrëdhëniet. Ajo e shpërtheu atë opsion pas Debatit të Madh të Kancerit të Real Housewives të Orange County Sezoni 10. Pasi mbrojti një burrë që gënjen për një sëmundje për tava, ajo nuk lejohet më të luajë. Por kjo nuk do ta pengojë atë të vendosë dy cent gjithsesi. Tani Vick thotë se Johnny J po “përdor” Alexis Bellino.

“Gjoni ishte kriket” dhe?

Nuk jam i sigurt se për çfarë është inatosur Vicki, sepse asnjë nga këto gjëra nuk po i ndodh asaj. Ajo është e shqetësuar për lidhjen me ish-in e Shannon Beador sepse Bravo i telefonoi Alexis-it, por vazhdoi të dërgonte Vickin në postën zanore.

Vicki duhet të shqetësohet më shumë për shoqen e saj pasi është arrestuar për një BDI dhe jo për atë që po bën ish-shoqja e saj. Ajo u shfaq dhe u shfaq në një episod të Sirius SM Jeff Lewis Live.

Pasi Shannon zgjodhi të pinte shumë dhe të hipte pas timonit të një makine, Vicki është inatosur me John në vend të Shannon, mendoj. Pasi Shan vuri në rrezik të gjithë komunitetin e Newport Beach duke ngarë makinën në gjendje të dehur, John nuk veproi ashtu siç dëshironte Vicki. Le të kemi parasysh që Shannon dhe John nuk ishin as “bashkë”.

Shannon qëndroi me Vickin pasi ajo vrapoi në shtëpinë e dikujt dhe për pak vrau qenin e saj. Vick jeton pas një komuniteti të mbyllur, kështu që Shan ishte i sigurt nga fëmijët. Vicki tha: “Xhoni ishte kriket.” Ose ndoshta John ishte i sëmurë nga Shannon duke pirë shumë?

“Pasi ajo shkoi në Coto, ai ishte kriket. Nuk ktheu shumë telefonata. Pastaj Shannon tha: “Unë nuk e di vërtet nëse do t’ia dalim”. Unë shkoj ‘A e do atë?’, ajo thotë, ‘E dua. Mendoj se ai më do”, vazhdoi Vicki. Pyes veten se cila pjesë e debateve të bërtitura dhe të bërtitura me Gjonin ishte dashuria e vërtetë?

Vicki shtoi, “Atëherë supozohet se Alexis dhe John u takuan në [the restaurant] A-të […] Mendoj se ata u takuan për herë të parë dhe gjëja tjetër që ju e dini se ata janë marrëzisht të dashuruar dhe ajo ka një unazë premtimi, si një ditë më vonë. Kështu që kjo është shumë e dëmshme për Shannon.”

John takohet kushdo do të ishte e dëmshme për Shan…

Në rregull, kështu që afati kohor i Vickit mund të jetë i fikur, por përsëri, Alexis dhe Shannon nuk e njohin njëri-tjetrin. John dhe Alexis ishin të dy beqarë. Nëse Alexis dëshiron të ketë sekondat e ngadalta të Shannon-it, kjo i takon asaj. Shannon gjithashtu e ka zakon të mos dijë se kur t’i lërë marrëdhëniet, siç mund të kujtojnë fansat e RHOC gjatë “The Affair” dhe dramën pasuese të David Beador.

Ne do të duhet ta shikojmë të gjithë të shpaloset, pa Vickin, kur Sezoni 18 i RHOC të kthehet në Bravo në 2024.