Vështrim paraprak i Sezonit 15 të Listimit në Los Anxhelos

Klea

Vështrim paraprak i Sezonit 15 të Listimit në Los Anxhelos

Pse prisni të shikoni premierën e Listë milion dollarësh në Los Anxhelos Sezoni 15 kur mund t’i hidhni një vështrim të fshehtë tani?

Josh Altman, Tracy Tutor dhe Josh Flagg janë kthyer në aksion duke shitur prona shumë milionëshe në Los Anxhelos. Apo janë ata? Inflacioni po godet kuletën e të gjithëve, gjë që po prek edhe blerësit dhe shitësit. Të gjitha ato mega pallate që shiteshin si ëmbëlsira të nxehta në sezonin 14 tani janë ulur në treg për tridhjetë ditë ose më shumë.

Megjithatë, ekuipazhi i Listimit të miliona dollarëve ka secili një plan në mëngët e tij për të luftuar situatën.

Shikim i fshehtë i Sezonit 15 të Listimit në Los Anxhelos

Në vështrimin e fshehtë të Bravo-s, Altman, Flagg dhe Trejsi vajtojnë për gjendjen aktuale të tregut. Jo vetëm që normat e hipotekave po rriten, por ka një taksë 4% për shitjet mbi pesë milionë dollarë dhe një taksë 5.5% për 10 milionë e lart. Altman ishte 25% në rënie në shitje dhe Flagg parashikoi se një recesion po ndodhte. Trejsi tha troç: “Shitësit nuk duan të shesin … kështu që kjo na shkatërron jetën. Tregu është i neveritshëm.”

Megjithatë, dënimi dhe errësira nuk po e pengojnë ekipin të bëhet krijues. Tracy ka zgjeruar shërbimet e saj për të përfshirë Orange County dhe Teksas. Ndërkohë që zyra e Altman’s Newport Beach po merr zbehjen nga mungesa e shitjeve në LA. Dhe Flagg duke qenë Flagg klasik, nuk ka bërë asgjë për të ndryshuar. Ai është i lumtur që qëndron me Bel Air dhe Beverly Hills.

Flagg dha një përditësim për jetën e tij personale dhe tregoi se sezonin e kaluar ai kaloi një “divorc të keq”. Ai gjithashtu u hodh në një lidhje të re paksa shumë shpejt, kështu që po merr kohë për t’u fokusuar tek vetja dhe për të qenë më pozitiv. Dhe në rast se ishe i shqetësuar, Flagg nuk është e gjitha Kumbaya.

Ai na siguroi se është ende shumë, “egoist, mospërfillës, disi i vrazhdë dhe gërryes”. Dhe ai gjithashtu duket se është më i miri. Flagg shtoi: “Unë e kam shkurtuar pijen time, e cila mendoj se me të vërtetë po e bën lëkurën time të shkëlqejë.”

Gjendja e tregut po ndikon edhe në jetën personale të Altman. Altman tha se është një “treg i vështirë” kështu që ai “nuk ka zgjidhje tjetër veçse të marrë çdo listim”. Ai shtoi, “Kështu që nuk kam kohë shtesë. Dhe po, është një stres për familjen 100%. Dhe një pjesë e këtij stresi është zgjerimi i biznesit të tij deri në Orange County. Ai bëri shaka biznesin e tij OC, “më mirë të jemi të mirë, ose ne jemi të f*qur”.

Trejsi po përballet gjithashtu me biznesin e saj, lidhjen e saj së shpejti me Erik Anderson dhe të qenit nënë e dy vajzave adoleshente. Njëri është maturant në shkollë të mesme dhe tjetri është në modalitetin e plotë adoleshent. Trejsi pranoi se ajo duhet të bëjë atë që duhet të bëjë në mënyrë që t’i dërgojë vajzat në kolegj. Dhe kjo do të thotë se ajo do të marrë një listë në Laguna Beach që ka qenë në treg për më shumë se tridhjetë ditë.

Drama sapo po nxehet për ekuipazhin e MDLLA, dhe ne mezi presim të shohim se çfarë do të ndodhë më pas!

Listimi milion dollarësh në Los Angeles, sezoni 15 do të shfaqet premierë më 10 korrik në Bravo.