Vanity Fair lëshon hetimin e 'raportuar thellë' në Bravo dhe amvise reale

Klea

Vanity Fair lëshon hetimin e ‘raportuar thellë’ në Bravo dhe amvise reale

2023 nuk ka qenë viti më i mirë për të Bravo. Mes sulmeve të shkrimtarëve dhe aktorëve të Hollivudit, shumë veta vunë në pikëpyetje trajtimin e yjeve të realitetit televiziv. Meqenëse Bravo është një nga shpërndarësit më të mëdhenj të realitetit në botë, kritikët hodhën dritë mbi kompaninë në veçanti.

Edhe pasi zhurma rreth grevave u shua pak, Bravo ishte ende duke marrë peshën e madhe të kritikave nga komentuesit e medias. Nuk e ndihmoi që Bethenny Frankel dukej kaq këmbëngulëse në llogaritjen e realitetit të saj. Gjithashtu ka në shënjestër ish-punëdhënësin e saj, me Andy Cohen duke kapur shumë nxehtësi.

Së fundmi, Bravo lëshoi ​​​​një përditësim të udhëzimeve të tij të sigurisë, midis politikave të tjera. Fatkeqësisht për kompaninë e prodhimit, kjo nuk ishte e mjaftueshme për të shuar kritikët. Tani, Bravo mund të ketë një fatkeqësi të ardhshme PR në duart e saj.

Real Housewives mund të ngrihen kundër Bravo

Më 19 tetor, Page Six raportoi se Vanity Fair ka bërë së bashku një hetim për ekskluzivitetet e Real Housewives për pjesën më të mirë të gjysmë viti. Pjesa pritet të publikohet në javët e ardhshme. Burimet thonë se një reporter i VF ka kaluar rreth gjashtë muaj duke intervistuar anëtarët e kastit dhe të tjerë me lidhje me pronat e Real Housewives.

Thuhet se pjesa do të shpjegojë kërkesat që Bravo vendos për amvisat e tyre – oraret e tyre, privatësinë, imazhet, shëndetin mendor dhe marrëdhëniet me alkoolin. Një person i brendshëm i afërt me VF ndau, “[The journalist] po thellohet vërtet në atë që kalojnë gratë dhe çfarë pritet prej tyre si anëtarë të kastit dhe anëtarëve të ‘familjes Bravo’.”

Burimi tha më tej, “Unë mendoj se do të shpjegojë shumë që fansat nuk e shohin apo kuptojnë vërtet se si funksionon me të vërtetë.” Raporti supozohet se do të trajtojë kontrollin që yjet e Bravo mendojnë se kanë mbi jetën e tyre, si dhe protokollet e Bravo për trajtimin e çështjeve me mirëqenien e yjeve të tyre. Disa burime thonë se drejtuesit e Bravo janë nervozë, megjithëse të tjerë nuk janë dakord.