Vanessa dhe Nick Lachey i dërgojnë fëmijës dhuratë dashurisë është çifti i verbër

Klea

Vanessa dhe Nick Lachey i dërgojnë fëmijës dhuratë dashurisë është çifti i verbër

Dashuria eshte e verber familja po rritet, me foshnjën e parë të shfaqjes në rrugë. Nick dhe Vanessa Lachey mund të gëzohet – veçanërisht Vanessa. Prezantuesja njëherë tërhoqi kritika nga fansat kur ajo pyeti “Kush do të më japë fëmijën tonë të parë Love Is Blind?” në ribashkimin e sezonit 4.

Love Is Blind shpesh njihet për dramën e saj të lartë dhe marrëdhëniet e çrregullta (ndonjëherë katastrofike). Pra, për të parë një çift nga emisioni që duket se janë të shëndetshëm dhe ecin mirë? Duhet të ndihet mjaft shpërblyese për nikoqirët që i kanë parë të gjitha.

Fansat e njohin çiftin e lumtur si Zack Goytowski dhe Bliss Poureetezadi-Goytowski, të cilët u takuan në sezonin e katërt të shfaqjes. Pavarësisht të gjitha dobësive të shfaqjes, është bukur të shohësh që të paktën një çift po ecën kaq mirë.

Mesazhi i Nick dhe Vanessa për Goytowskit

Më 4 prill, Bliss postoi një foto në historinë e saj IG të një dhuratë që mori nga Lacheys. Një pamje ekrani u katalogua nga PEOPLE. Fotoja tregonte një shportë dhuratash prej thurjeje me një rosë të mbushur, mish qengji të mbushur, rroba për fëmijë, libra dhe gjëra të tjera të domosdoshme për fëmijë. Së bashku me të gjitha të mirat ishte një shënim nga dyshja e pritjes së realitetit.

“Familja Goytowski”, thuhej në shënim. “Ne jemi shumë të emocionuar për ju dhe familjen tuaj në rritje! Urime për këtë kapitull tjetër! Ajo tashmë është shumë e dashuruar! Dashuria, Nick + Vanessa Lachey.” Në historinë e saj, Bliss etiketoi Nick dhe Vanessa, duke shkruar: “Faleminderit shumë për dhuratat e zhytura në mendime për vajzën tonë”.

Bliss dhe Zack ndanë lajmin për shtatzëninë e tyre në nëntor 2023. “Ne kemi qenë kaq të hapur për të ndarë udhëtimin tonë dhe marrëdhënien tonë me botën, dhe kjo është gjëja jonë tjetër e madhe e bukur. Jam shumë i lumtur dhe shpresoj që kjo t'u sjellë gëzim njerëzve të tjerë. Padyshim që na ka sjellë një ton gëzim,” ndau Bliss në një postim në Instagram me PEOPLE.